İksirci Baba Hotel

Fethiye Ovacık, Fethiye, Muğla
İksirci Baba Hotel Genel
İksirci Baba Hotel Havuz
İksirci Baba Hotel Havuz
İksirci Baba Hotel Havuz
İksirci Baba Hotel Havuz
Image More +10 fotoğraf
İksirci Baba Hotel
Ölüdeniz Mahallesi, 150. Sokak No: 3 Ovacık, 48340 Fethiye/Muğla Fethiye, Muğla

Muğla’nın doğa harikası tatil merkezlerinden Ovacık’ta konumlanan İksirci Baba Hotel, çevresini saran yemyeşil ağaçlarıyla her mevsimde huzurun adresi haline geliyor. Belcekız Plajı’ndan sadece birkaç kilometre uzaklıkta yer alan otelde muazzam Ölüdeniz görüntüleri eşliğinde konaklamanın tadına varabilirsiniz. 

Tesise hava yolu ile erişmek isteyen misafirler uluslararası seferlere de ev sahipliği yapan Dalaman Havalimanı’nı kullanabilirler. Üstelik öncesinde otelle iletişime geçerek havalimanı önünden konukları alan transfer araçlarından yararlanabilirsiniz. 

Tesisin deniz ve dağ manzarasıyla gezginleri büyüleyen odalarında klima, kablosuz internet bağlantısı ve saç kurutma makinesi bulunuyor. Ayrıca otelin konaklama birimlerinde sağlanan televizyon ve uydu yayını olanakları sayesinde tatil süresince dilediğiniz kanalı seyredebilirsiniz. 

Tesisin açık yüzme havuzu, sıcak günlerde eğlencenin başlıca adresi olarak öne çıkıyor. Bisiklet gezisi, dalış ve yamaç paraşütü ise otelde kalırken tercih edebileceğiniz diğer aktiviteler arasında sıralanıyor. 

Tesisin açık havada oturma alanlarıyla göz kamaştıran restoranında Türk ve dünya mutfaklarından seçilen özgün yemekler servis ediliyor. Otelin  barında ise popüler müzikleri dinleyerek içeceğinizi yudumlamanın hazzını yaşayabilirsiniz. 

Fethiye merkezine 0,9 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x