Ibis Orly Chevilly Tram 7

Chevilly-Larue
Ibis Orly Chevilly Tram 7 Genel
Ibis Orly Chevilly Tram 7 Yeme / İçme
Ibis Orly Chevilly Tram 7 Yeme / İçme
Ibis Orly Chevilly Tram 7 Yeme / İçme
Ibis Orly Chevilly Tram 7 Yeme / İçme
Image More +19 fotoğraf
Ibis Orly Chevilly Tram 7
Avenue De Stalingrad,72 , Chevilly-Larue

Ibis Orly Chevilly Tram 7, Paris'in güney banliyölerinde bulunan Chevilly Larue'da konumlanıyor. Sakin ve keyifli bir Paris deneyimi arayan ziyaretçiler için ideal olan otel özgün iç tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Otelin konuklarının her ihtiyacını karşılamak üzere özenle dekore edilmiş 113 odası var. Odalarda çalışma masası, emanet kasası, kıyafet dolabı ve oturma alanı var. Odalar tekerlekli sandalye kullanımına uygun bir şekilde tasarlanmış. Evcil hayvan dostu olan otelde minik dostlarınızı da yanınıza alabilirsiniz. Otel bünyesinde özel araçla seyahat eden konukları için bir otopark da mevcut. Ücretsiz kablosuz internet imkanıyla otelin her alanından internete bağlanabilirsiniz. 

Otelin restoranında profesyonel aşçılar tarafından hazırlanan Fransız mutfağının farklı lezzetleriyle birlikte dünya mutfağından da birçok seçeneği deneyimleyebilir, barda birbirinden güzel içkileri yudumlayabilirsiniz. İş ziyaretleriniz için de hizmetten ödün vermeyen otelde bir iş merkezi sizleri bekliyor. 

Aşıklar şehri Paris'i yakından tanımak ve sakin, samimi bir otelde konaklamak isteyen ziyaretçiler için hizmetten ve kaliteden ödün vermeyen otel sizi hayal kırıklığına uğratmayacak.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Çift Kişilik Yataklı 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standart İkiz

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x