Ahmedabad Otelleri Ara

En uygun Ahmedabad otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Ahmedabad otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Ahmedabad Hakkında

Adını 15. yüzyılda şehri kuran Sultan Ahmed Şah’tan alan Ahmedabad, Hindistan’ın ve içinde bulunduğu Gujrat eyaletinin en ilgi çekici şehirlerindendir. Şehrin içinden geçen Sabarmati Nehri, hem kente hem de bulunduğu bölgeye hayat verir. Kentin en dikkat çekici özelliklerinden biri ise 15. yüzyılda dönemin hükümdarı Mahmud Bagda tarafından yaptırılan surlardır. Bugün önemli bir bölümü tahrip olsa da şehirde surların kalıntıları açıkça görülebilir.

Kentte görülmesi gereken yerlerin başında ise, dünyanın en iyi tekstil müzelerinden biri olarak gösterilen Calico Tekstil Müzesi, kenti tepeden seyredebileceğiniz Bhadra Kalesi, kültür ve sanat etkinliklerinin buluşma noktası Darpana Sanat Merkezi ve Gandhi Müzesi olarak anılan, Gandhi’nin yaşamından kesitlerin sunulduğu ilginç müze gelir. Şehri keşfetmenin en pratik ve hızlı yollarından biri ise sabahın erken saatlerinden itibaren düzenli aralıklarla kent merkezinden hareket eden kültür turlarına katılmaktır.

Ahmedabad’ın en önemli tarihi merkezlerini keşfedebileceğiniz bu turlardan sonra şehir merkezinde geleneksel Hint yemeklerini sunan restoranlarda veya Uzak Doğu ağırlıklı yabancı restoranlarda bir şeyler yiyebilir, özellikle vejeteryanlara yönelik et sunmayan restoranları da tercih edebilirsiniz.

Ahmedabad Galeri