Langenfeld Otelleri Ara

En uygun Langenfeld otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Langenfeld otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Langenfeld Hakkında

Avusturya’daki Stubai ve Ötztal Alpleri'nin ortasındaki Ötztal Vadisi’nin en kalabalık kenti olan Langenfeld deniz seviyesinden 1180 metre yükseklikte bulunuyor. Toplam yüzölçümü 195 kilometrekare olan kent yemyeşil ormanları, beyaz dağ zirveleri, berrak Alp suları ve sağlıklı havasıyla gezginini her mevsim ayrı bir güzellikle karşılıyor.

Adı şifalı termal suları ile birlikte anılan kent bugün Tirol'deki Aqua Dome tesislerinde 34 ila 36 derece şifalı su havuzlarında SPA keyfi yaşatıyor. Kentin kaynak sularının yatıştırıcı ve iyileştirici etkisinin keşfi ise 16. Yüzyıla dayanıyor. O zamanki çiftçilerin yorgun bedenlerini termal suda dinlendirip sağlıklı kaldıkları o çağlardan buyana süregelen bir gerçek olarak anlatılıyor.

Langenfeld ruhu ve bedeni dinlendiren doğal etkilerinin yanında kültürel anlamda da bir zenginliğe sahip. Kent içine dağılmış Barok şapel ve kiliselerle beraber, Ötztal folkloru ve kentin sanatsal değerlerinin sergilendiği açık hava müzelerini de gezebiliyorsunuz.

Kaplıcaların çevresini dolanan 60 kilometrelik iki kısa kros kayak alanına sahip kentin diğer kayak kentleri Sölden- Ötztal, Obergurgl-Hochgurgl’e olan mesafesi de kısa. Kayak ve atlı kızak için tercih edilmesinin yanında her mevsim doğayla baş başa kalıp yürüyüş yapabileceğiniz 150 kilometrelik yürüyüş parkuru, 114 kilometre spor parkuru, 80 kilometre bisiklet parkuru bulunan Langenfeld’da Ötztal ve Stubaier Alps buzullarına dağ turları da düzenleniyor. Ayrıca Langenfeld’ın bir parçası olan Huben, dağlardaki iki sabit halat güzergahıyla ve İskandinav Yürüyüş Parkı’yla doğa aktivitelerinde sınır tanımıyor.

Alplerin muhteşem doğa parçası Langenfeld’e havayoluyla yapacağınız seyahatlerde inebileceğiniz en yakın havaalanı 70 kilometre mesafedeki Innsbruck Havaalanı. Münih ve Zürih havaalanları ise araçla yaklaşık 3 saat mesafede. Araç kiralayarak veya otel servisleriyle şehre transfer sağlayabiliyorsunuz.