Hotel Xanthos Patara

Kaş, Antalya
Hotel Xanthos Patara Genel
Hotel Xanthos Patara Genel
Hotel Xanthos Patara Genel
Hotel Xanthos Patara Genel
Hotel Xanthos Patara Genel
Image More +27 fotoğraf
Hotel Xanthos Patara
Patara Merkez Kaş, Antalya

Patara Antik Kenti’ne sadece 20 dakika uzaklıkta, denize sıfır konumda yer alan Hotel Xanthos Patara; deniz manzaralı odaları, tasarımlı bahçesi ve güler yüzlü personeliyle hizmet veriyor. Toplam 18 tane sigara içilmeyen odası bulunan butik otelin iki yatak odalı, mutfaklı ve güneşlenme teraslı, 4 veya 6 kişinin konaklayabileceği geniş aile odaları da var.

Her biri 20 m2 büyüklüğündeki odalarda rahat yataklar, yemek masası, klima, elbise dolabı, deniz manzaralı balkon, klima ve uydu TV gibi özellikler bulabilirsiniz. Yarı olimpik 180 m2’lik bir açık havuzu, çocuk havuzu ve tropikal bir bahçeye sahip otelde havuz ve teras barlarında da sıcak soğuk içecekler ile keyifle dinlenebilirsiniz.

Otel restoranında geleneksel Türk yemeklerinden örnekler, balık çeşitleri, vejetaryen ve diyet menüleri şarap seçenekleri ile misafirlere sunuluyor. Sabahları ise taze ürünlerle tam kahvaltının tadını çıkarabilirsiniz.

Kalkan ve Kaş merkezine ücretsiz ulaşım servisini de kullanabileceğiniz otelde uzman eğitmenlerden yoga eğitimleri alabilir, Patara Antik Kenti’nde doğa yürüyüşlerine çıkabilir, tekne gezilerinde Akdeniz koylarında dalış yapabilirsiniz. Otelden Patara Antik Kenti 20 dakika, Hadrianus Ambarı 25 dakika ve Patara Plajı ise 30 dakika yürüme mesafesinde.

Kaş merkezine 29,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x