Czestochowa Otelleri Ara

En uygun Czestochowa otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Czestochowa otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Czestochowa Hakkında

Czestochowa şehri, Polonya’nın güneyinde yer alıyor. 1975-1998 yılları arasında Czestochowa eyaletinin başkenti olan bu şehir, 1999 yılında yapılan idari reformdan sonra, Silezya ilini dâhil oluyor. Krakow-Czestochowa Yaylası ve Warta Nehri üzerinde yer alan Czestochowa’da, 2014 yılı tahminlerine göre yaklaşık 232 bin kişilik bir nüfus yaşıyor.

Efsanelere göre Częstoch adında bir kişi tarafından kurulmuş olan bu şehirde gezilecek yerler; Jasna Gora, Our Lady of Czestochowa / The Black Madonna, Sanktuarium Matki Bozej Jasnogorskiej, Pauline Monastery, Museum of Match Manufacturing, Pomnik Częstochowskich Żydów, Pomnik Częstochowskich Żydów, Miniatury Sakralne olarak sıralanabiliyor.

Ayrıca Czestochowa şehrinde Topollino, Restauracja U Braci, Cafe & Restaurant Dobry Rok, Pireus, Restauracja Juan, Mare e Monti, Twierdza gibi birçok restoran bulunuyor. Czestochowa ana yolu ise Avrupa rota E75 (Ulusal Karayolu A1) üzerinden Varşova ve Katowice ile bağlantı sağlıyor. Havalimanın (Czestochowa Airport) da bulunduğu bu şehir ılıman iklim kuşağında yer alıyor.