Bocas del Toro Otelleri Ara

En uygun Bocas del Toro otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bocas del Toro otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bocas del Toro Hakkında

Panama’nın kuzeybatısında bulunan Bocas Del Toro şehri 1502 yılında Christopher Colombus tarafından keşfedilmiştir. UNESCO’nun Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde de yer alan ve önemli eko-turizm bölgelerinden biri olan La Amistad bu bölgede yer almaktadır. Boca Del Drago şehrinde yoğun olarak tropikal iklim görülmektedir. Bu yüzden iki ayrı mevsimi bir arada yaşamaktadır. Kasım ve nisan aylarında şiddetli yağmurlar yağarken, mayıs ve ekim ayları arasında sıcaklık 29 dereceyi göstermektedir. Yıl boyunca düzensiz bir yağış alan Boca Del Drago kentinin yıllık ortalama sıcaklığı 25.9 olarak hesaplanmaktadır. Bastimentos Adası Ulusal Deniz Parkı, bölgenin en önemli turizm merkezlerinden birisi olarak bilinmektedir.

Başkente feribotla 20 dakikalık bir mesafede bulunan bu park tüm yıl boyunca birçok turist tarafından ziyaret edilmektedir. Diving, sailing, surfing, trekking ve bird watching gibi birçok aktiviteye olanak sağlayan şehir de ayrıca Karayip Sahilleri’nin en güzel plajlarına sahiptir. Bu plajlarda yıl boyunca çeşitli su sporları aktiviteleri yapılmaktadır.

Dünya’nın en güzel deniz yıldızları bu adada bulunmaktadır. Her yıl eylül ayının ortasına doğru düzenlenen Festival Feria Del Mar Festivali sayesinde farklı sanatsal faaliyetler bir araya getirilmektedir. Bocas Del Toro Isla Colón Uluslararası Havaalanı şehrin içerisine konumlanan ve ulaşım ağını çeşitlendiren önemli bir havalimanıdır.