Hotel Stella

Kuşadası, Aydın
Hotel Stella Genel
Hotel Stella
Hacifeyzullah Mah. Bezirgan Sok. No:44 Kuşadası, Aydın

Kuşadası merkezine ve yat limanına yürüme mesafesinde bulunan Hotel Stella misafirlerine hafızalarına kazınacak bir tatil deneyimi sunuyor. Şehrin gürültüsünden kurtulmak isterken modern olanaklardan mahrum kalmak istemeyen misafirlerin tercih edebileceği otel ailecek geçireceğiniz tatiller için ideal.

Bölgeyi keşfetmek isteyen gezginler için iyi bir başlangıç noktası olan otelden kısa bir araba yolculuğu ile birçok uygarlığa ev sahipliği yapan ve tarihi dokusuyla yerli ve yabancı turistler tarafından sıkça ziyaret edilen Efes Harabeleri'ne ulaşmak mümkün.

Otelin deniz manzaralı odalarının tamamı tatiliniz boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz her şey düşünülerek dekore edilmiş. Odaların tamamında klima yer alıyor. Her alanından rahatlıkla Wİ-Fİ'ye bağlanabileceğiniz otelin oda servisi hizmetinden yararlanarak odanızdan çıkmadan bir gün geçirebilirsiniz.

Otelde her sabah yöresel tatlarla zenginleştirilmiş kahvaltılar servis ediliyor. Otelin barından en sevdiğiniz içecekleri alarak terasında Kuşadası'nın eşsiz manzarası eşliğinde dostlarınızla sohbetler edebilirsiniz.

Bahçesindeki havuzda dilediğiniz an suyun tadını çıkarabileceğiniz otel birçok ünlü plaja çok yakın. Otel; Adnan Menderes Havaalanı'na 50 ve Milas Havaalanı'na 78 kilometre uzaklıkta. 

Kuşadası merkezine 0,5 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Lower
Lower Floor Double Room
Lower
Lower Floor Double Room Single Use
Upper
Upper Floor Double Room
Upper
Upper Floor Double Room Single Use
Triple
Triple Room
Family
Family Room

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x