Seefeld in Tirol Otelleri Ara

En uygun Seefeld in Tirol otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Seefeld in Tirol otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Seefeld in Tirol Hakkında

Seefeld in Trol, Avusturya'nın batısında Almanya sınırına yakın bir şehir. Alp Dağları'nın eteklerinde kurulu olan şehir kayakseverlerin gözde tatil mekânlarından birisi. Ortaçağdan beri önemli bir tarihi yol üzerinde bulunan Seefeld in Trol kış sporları için bir merkez olarak kabul edilmeden çok önceleri de popüler bir tatil destinasyonu idi.

Seefeld in Trol'de kısa yaz aylarında sıcaklık ortalama 18 derece civarında ölçülür ve yağmurlar daha çok bu dönemde görülür. Uzun kış aylarında ise sıcaklığın -10 dereceye kadar düştüğü ve eylülden mayısa kadar kar yağışı alan Seefeld in Trol'de kış turizmi yoğun yaşanır. Şehir farklı kış sporlarının yarışma ve turnuvalarına da ev sahipliği yapar.

Seefeld in Trol'ün eski şehir merkezi gezilmeli ve tarihe meydan okuyan kent yaşanmalı. Bu bölgede çok sayıda restoran, kafe, butik ve mağaza da bulunur. Seekirchi Kilisesi ve Sankt Oswald Kilisesi görülebilecek yerlerden ikisi. Viyana usulü şinitsel ve yerel bira denenmesi gereken lezzetlerin başında gelir. Öte yandan başta elmalı tart olmak üzere Avusturya'nın meşhur tatlıları da unutulmamalı.

Şehirde tüm yıl 45 dakikada bir sefer yapan ücretsiz ring otobüsleri bulunur. Ayrıca kış aylarında kayak merkezleri için yine ücretsiz shuttle servisler mevcut. Bunun dışında ulaşım için belediye otobüsleri ve taksiler kullanılabilir.