Florianopolis Otelleri Ara

En uygun Florianopolis otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Florianopolis otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Florianopolis Hakkında

Brezilya'nın Santa Catarina eyaletinin başkenti olan Florianopolis denize ve doğaya doymak isteyen tatilseverler için adeta bir cennet. Güney Brezilya'daki ana karaya Brezilya'nın en uzun köprüsüyle bağlanan bu ada şehrinde ulaşım oldukça kolay. Türkiye'den yapacağınız seyahatler için Sao Paolo'dan bir saatlik aktarmalı uçuşla Hercilio Luz Havalimanı'na ulaşabilir, buradan tüm adayı bir ağ gibi sarmalayan toplu taşıma hatları vasıtasıyla adanın herhangi bir köşesine kolaylıkla yolculuk edebilirsiniz. Bu hatlar üzerinde gezginlere konforlu ve rahat konaklama imkanları sağlayan birbirinden güzel oteller var.

Havuz kenarında Brezilya'nın geleneksel içkilerinden caipirinha'nızı yudumlamak keyifli bir tatile başlamak için iyi bir seçenek. Pek çok tesisin bünyesinde bulunan sauna, spa ve masaj hizmetleri ise birikmiş stresinizi atıp rahatlamanızı sağlayacak. Su sporlarına ilgiliyseniz kürek, rüzgar sörfü ve sörf gibi sporlara elverişli plajlarıyla sizi bekleyen otellerde tenis, plaj voleybolu, golf ve fitness ile vakit geçirebilirsiniz. Usta şeflerin hazırladığı birbirinden farklı pek çok menüyü deneyebilir özellikle deniz ürünlerinin çeşitliliğiyle bilinen bu ada mutfağının tadına varabilirsiniz. Minik ziyaretçilere özel çocuk yüzme havuzu, kreş ve çocuk kulübü gibi alternatifler mevcut. 

Denize ve güneşlenmeye doyduğunuzda eğlence son buluyor sanmayın. Ada genelinde hizmet veren otellerden kolaylıkla ulaşabileceğiniz merkez bölgede 16. yüzyıldan kalma tarihi kolonyal kaleleri gezebilir, rehberlerden faydalanarak bölgenin tarihini öğrenebilirsiniz. Güney Amerika halklarının da gözde tatil noktalarından biri olan bu şehir sizlere yeni kültürler tanımak, yeni insanlarla tanışmak ve yıllarca hatırlayacağınız anılar biriktirmek için harika fırsatlar sunacak.