Sao Sebastiao Otelleri Ara

En uygun Sao Sebastiao otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Sao Sebastiao otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Sao Sebastiao Hakkında

Sao Sebastiao Brezilya'nın Sao Paulo Eyaleti'ne bağlı bir şehir. Şehrin hemen doğusunda volkanik patlamalarla oluşmuş olan Ilhabela Belediyesi'ne bağlı adalar bulunur ve Sao Sebastiao'nun sadece 30 km açığında yer alan ada da aynı isimle anılır.

Tropikal iklimin etkisi altında olan Sao Sebastiao'da yaz aylarında ortalama sıcaklık 30 derece civarında ölçülür. Kış aylarında ise bu değer 22 derece civarına düşer. Ocak ayında çok daha yoğun olmakla birlikte şehir tüm yıl yağış alır. Nem oranı yılın 12 ayı boyunca %75'in üzerinde olur.

Otuz altı adet plaja sahip olan Sao Sebastiao popüler bir tatil lokasyonu olarak kabul edilir. Özellikle yerli turist sayısı çok fazla olur ve şehirde çok sayıda yazlık ev bulunur. Şehiriçinde otobüslerle toplu ulaşım sağlansa da bisiklet kullanımı da halk arasında oldukça yaygın.

Oteller ve restoranlar ağırlıklı olarak koloni döneminden kalma binaların oluşturduğu kent merkezinde bulunur. Gece hayatı ise sahil kesiminde çok daha yoğun ve hareketli yaşanır. Bu bölgede el işçiliği ile yapılmış ufak tefek hediyelik ve süs eşyaları alabileceğiniz bir pazar da kurulur. Brezilya'nın en büyüğü olan kaykay parkı da yine sahil bölgesinde yer alır.

Sao Sebastiao daha çok yazlıkçıların kenti olduğundan turistik anlamda gezilecek ya da görülecdek çok fazla yere sahip değil. Ancak Nossa Senhora do Carmo e Senhor Bom Jesus Şapeli, Sao Benedito e Sant' Anna Şapeli, Matriz Kilisesi ve Casa Esperanca görülebilecek yerler arasında sayılabilir. Öte yandan, sanatseverler Sacra Sanat Müzesi'ne, bilim meraklıları ise Marine Biology Merkezi'ne vakit ayırmalı.