Hotel Nova Ören

Ören Mahallesi, Burhaniye, Balıkesir
Hotel Nova Ören Genel
Hotel Nova Ören Genel
Hotel Nova Ören Havuz
Hotel Nova Ören Havuz
Hotel Nova Ören Havuz
Image More +3 fotoğraf
Hotel Nova Ören
Ören Mah., Siteler Blv. No:22, 10700 Burhaniye/Balıkesir Burhaniye, Balıkesir

Misafirlerini Burhaniye’nin olağanüstü doğasında ağırlayan Hotel Nova Ören, huzur dolu bir ortamda dinlenmek isteyenleri bekliyor. Tesisten plaja yürüyerek 2 dakika içinde erişebilir, denizin ve güneşin keyfini çıkarabilirsiniz. Otelin bahçesi ise açık havada vakit geçirmekten keyif alanlar için muhteşem bir atmosfere sahip. Dilerseniz birbirinden nefis soğuk içecekleri yine bu bölümde yudumlayabilirsiniz. 

Tesiste konuklara sezon boyunca sabahları açık büfe kahvaltı servisi yapılıyor. Üstelik öğle ve akşam yemeklerinizi de otelin lezzetli alternatifleri arasından seçebilirsiniz.

Tesisin yüzme havuzunda serinlemek hem pratik hem de son derece zevkli. Su sporlarını seven konuklar ise otelin yanı başında bulunan plajda yelken ve deniz bisikleti başta olmak üzere alternatif aktiviteleri değerlendirebilirler.

Ören’in merkezine birkaç yüz metre mesafede konumlanan tesisin Burhaniye’ye uzaklığı yaklaşık 5 kilometre. Hava yoluyla seyahati tercih eden ziyaretçiler ise Koca Seyit Havalimanı’nı kullanabilirler. 

Burhaniye merkezine 9,5 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x