Hotel Ney

Konya Şehir Merkezi, Konya
Hotel Ney Genel
Hotel Ney Genel
Hotel Ney Yeme / İçme
Hotel Ney Yeme / İçme
Hotel Ney Yeme / İçme
Image More +28 fotoğraf
Hotel Ney
Aziziye, Aziziye Cd. No: 13, 42030 Karatay/Konya Konya Şehir Merkezi, Konya

Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin memleketi Konya'nın merkezinde bulunan Hotel Ney, 2014 yılının Ağustos ayından beri misafirlerine konfor ve kalite sunuyor. Mevlana Türbesi'ne çok yakın olan bu otantik otel, şehri tanımak isteyen misafirlerin ziyaret edebileceği Mevlana Kültür Merkezi, Aladdin Tepesi ve Şems-i Tebrizi Türbesi gibi turistik mekanlara yürüme mesafesinde konumlanıyor.

Otel standart, deluxe ve suit seçenekleriyle 30 oda, 2 toplantı salonu, TV salonu ve bir restorandan oluşuyor. Otelin bütün odaları şehrin ruhuna uygun olarak otantik mobilyalarla döşenmiş. Bütün odalar konforlu bir tatil geçirmeniz için dizayn edilmiş ve oldukça geniş. Otelde bulunan kahvaltı salonunda her sabah taze hazırlanan kahvaltıların yanında 24 saat çay ve kahve hizmeti de veriliyor. Otel çevresinde akşam yemeklerinizi geçirebileceğiniz birçok seçkin restoran mevcut. Odalar dahil olmak üzere bütün alanlarından rahatlıkla erişim sağlayabileceğiniz Wİ-Fİ'ye ücretsiz olarak bağlanabiliyorsunuz. Otelin 8 ve 100 kişilik toplantı odaları, düzenleyeceğiniz organizasyonlar için otelin deneyimli personelleri tarafından ihtiyacınıza göre şekillendirilebiliyor.

Tatilleriniz ve iş seyahatleriniz için hiç şüphe etmeden tercih edebileceğiniz Hotel Ney, Konya Havaalanı'na 18 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Konya merkezine 0,8 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Standart
Standart Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Single Use)
4
4 Kişilik Aile Odası
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standart
Standart 3 Kişilik Oda
Standart
Standart 2 Kişilik Oda
3
3 Kişilik (İptal Edilemez) Oda
4
4 Kişilik Standart ( İptal Edilemez) Oda
3
3 Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x