Adrasan Otelleri Ara

En uygun Adrasan otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Adrasan otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Adrasan Hakkında

Yeşil ve mavinin buluştuğu el değmemiş doğası ve berrak deniziyle ünlü Adrasan, dünyanın her yerinden doğa tatili yapmak isteyen turistleri misafir ediyor. Adrasan, doğal sit alanı olarak korunuyor ve birbirinden güzel kaliteli doğa otelleriyle ünlü. Antalya’ya 89 kilometre uzaklıkta, yer alan, arkası görkemli Musa Dağı ve çam ormanları önü ise masmavi Akdeniz ile çevrili Adrasan, temiz havada doğayla baş başa tatil yapabileceğiniz bungalov oteller, ağaç evler, butik oteller ve apart oteller ile gençler arasında da çok popüler bir tatil beldesi.

Mavi bayraklı ve ince kumlu Adrasan Plajı ve iki tarafını saran çam ormanları arasında rüzgârlardan korunaklı yapısıyla doğal bir liman olan Adrasan Koyu, doğal güzelliği bozmadan özenle tasarlanmış oteller, balık restoranları, eğlence mekanlarıyla hem eğlenceli hem de sessiz ve huzurlu bir tatil arayanlara hitap ediyor. Kristal berraklığındaki denizinden dolayı dalışlar için de tercih edilen Adrasan Koyu’nda rengarenk balıklarla birlikte dalışlar yapabilir veya tekne turlarına katılarak Adrasan sahilindeki birbirinden güzel koyların temiz denizlerinde doyasıya yüzebilirsiniz.

5 yıldızlı oteller ve tatil köylerinin az olduğu Adrasan’da çoğunlukla küçük butik oteller, ailelerin işlettiği apart oteller ve evcil hayvanlarınızla da keyifle konaklayabileceğiniz bungalov oteller hizmet veriyor. Yaz aylarında tamamen dolan Adrasan otellerinde bahar ve kış aylarında yapabileceğiniz erken rezervasyonlar, tatil kampanyaları ve çeşitli indirimlerle uygun fiyatlarla konaklayabilir ve hem eğlenceli hem de ekonomik bir Akdeniz tatili yapabilirsiniz.

Adrasan Otel Bölgeleri

Doğal sit alanı olarak korunan Adrasan; Akdeniz, Musa Dağı ve çam ormanları arasında sıralanan otelleriyle her mevsim keyifli bir Akdeniz tatili sunuyor. 5 yıldızlı büyük otellerden ziyade doğa ile baş başa tatil yapmak isteyenler için ideal doğa otelleri, bungalov evler, ağaç evler, küçük butik oteller ve apart otellerin bulunduğu Adrasan, yerli ve yabancı binlerce turisti her yaz misafir ediyor.

Adrasan Koyu ve Adrasan Plajı çevresinde hizmet veren denize sıfır oteller, balayı otelleri, butik oteller ve bungalov oteller, denizin ve güneşin tadını çıkarmak için tercih edebileceğiniz tesisler. Mavi bayraklı plaja ya sıfır ya da kısa bir yürüyüş mesafesindeki bu Adrasan otelleri, doğal liman olan Adrasan Koyu’nun dalgasız sığ deniziyle çocuklu aileler için de güvenli bir yüzme deneyimi sunuyor. Adrasan’ın 5 yıldızlı otelleri ve tatil köyleri de çoğunlukla ince kumlu Adrasan Plajı ve korunaklı Adrasan Koyu çevresinde her şey dahil konseptiyle konforlu bir tatil sunuyor.

Adrasan belde merkezinde ve sahile yakın Deniz Caddesi üstünde restoranlar, mağazalar, kafeler ve barlara yakın konumdaki butik oteller ise daha hareketli bir ortamda, eğlence mekanlarına yakın tatil yapmak isteyenler için ideal. Belde merkezinde ekonomik fiyatlarla tatil yapabileceğiniz apart oteller ve pansiyonlar da bulabilirsiniz.

Akseki Koyu ve Balıkçı Koyu’nun huzurlu atmosferi ve çam ormanları arasında unutulmaz bir doğa tatili yaşayabileceğiniz Adrasan bungalov otelleri, hem berrak denizleriyle ünlü koylarda yüzebileceğiniz hem de Adrasan yürüyüş parkurlarına yakın konumlarıyla temiz havanın tadını çıkarabileceğiniz ve evcil hayvanlarınızla konaklayabileceğiniz tesisler.

Adrasan Deve Çiftliği Mevkii de bungalov evler, dağ evleri ve donanımlı kamp alanları ile tüm dünyadan genç turistlerin bölgede en çok uğradığı yerler arasında. Özellikle yaz aylarında tamamen dolan Adrasan otelleri, erken rezervasyon imkanıyla ekonomik bir tatil sunuyor.

Adrasan Otel Temaları

Adrasan otelleri, çoğunlukla oda kahvaltı, yarım pansiyon veya tam pansiyon konseptiyle hizmet veriyor. Her şey dahil hizmet sunan denize sıfır 5 yıldızlı oteller ve tatil köyleri de bulunan beldede bu tarz tesis sayısı oldukça az. Doğa tatilleri için tercih edilen Adrasan’da ahşap mimarili butik oteller ve doğaya uygun olarak tasarlamış bungalov oteller ağırlıkta.

Adrasan bungalov otelleri; portakal, limon ve çam ağaçları arasında, doğayla iç içe ve kalabalıklardan uzakta hizmet veriyor. Özel ahşap mimarili bungalov evler ve ağaç evler; açık büfe kahvaltı, oda servisi, klima, şömine, televizyon, buzdolabı, ücretsiz internet, ücretsiz otopark ve rehberli gezi turları gibi çok olanağa sahip. Bungalov otellerin geniş bahçelerinde çocuklar için oyun alanları, çardaklar, hamaklar, salıncaklar ve alkollü alkolsüz içecek seçenekler sunan kafeler de keyifli bir tatil için hizmet veriyor.

Adrasan butik otelleri ise hem Adrasan Koyu çevresinde hem de belde merkezinde konforlu bir tatil sunuyor. Çoğunlukla aileler tarafından işletilen butik oteller; sadece oda, oda kahvaltı, yarım pansiyon veya tam pansiyon olarak hizmet sunuyor. Çiçekler ve meyve ağaçlarıyla süslü güzel bahçeleri olan Adrasan’ın butik otellerinde bahçe restoranlarında organik ve sağlıklı ürünlerle serpme kahvaltı yapabilir, Akdeniz mutfağından sevilen lezzetleri akşam yemeklerinde tadabilirsiniz. Açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu da sağlayan bazı butik oteller, konuklarının keyifli bir tatil geçirmesi için doğa yürüyüşleri, bisiklet gezileri ve tekne turları düzenliyor.

Deniz ve doğa manzaralı, özel dekorasyonlu suit ve delüks oda seçenekleri sunan Adrasan balayı otelleri; odaya kahvaltı, şarap ve meyve tabağı ikramı, manzaralı yüzme havuzları, taze deniz ürünleri ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan şık restoranları, tekne turları ve Antalya Havalimanı transfer servisleri ile çok popüler.

Kalabalık aileler ve arkadaş grupları için ekonomik ve rahat bir Akdeniz tatili sunan Adrasan pansiyonları ise çoğunlukla belde merkezinde veya Adrasan sahiline yakın bölgelerde yer alıyor. Ev konforunda tatil yaparken denizin ve doğanın tadını çıkabileceğiniz Adrasan’ın pansiyonları; ücretsiz kahvaltı, ortak kullanımlı mutfak, yemyeşil bahçeler, ücretsiz internet ve otopark gibi pek çok imkana sahip.

Adrasan 5 yıldızlı otelleri ve tatil köyleri, muhteşem deniz manzaraları izleyebileceğiniz lüks suit odaları ve zengin olanaklarıyla hem balayı tatilleri için hem de aile tatilleri için tercih edilebilir. Balayı çiftleri için odaya kahvaltı, A’la Carte restoranlarda indirim, spa ve masaj olanakları sağlayan Adrasan tatil köyleri, çoğunlukla denize sıfır konumda hizmet veriyor. Özel plajların yanı sıra yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, cankurtaran hizmeti, yelkenden deniz paraşütüne kadar birçok su sporu, çocuk oyun alanları, çocuk bakıcısı, mini club, açık büfe restoranlar ve alkollü alkolsüz içecekler sunan kafeler bulabileceğiniz 5 yıldızlı Adrasan otelleri; havalimanı transfer servisleri, tekne turları ve doğa gezileri de düzenliyor.

Ekonomik fiyatlarla konforlu tatiller yapabileceğiniz Adrasan apart otelleri de yerli ve yabancı turistler arasında çok seviliyor. Hem sahile hem de mutfak alışverişleri yapabileceğiniz çarşılara oldukça yakın olan apart oteller; ayrı mutfak, mutfak ekipmanları, ayrı oturma odası, ayrı yatak odası, özel banyo, 24 saat sıcak su, ücretsiz internet gibi olanaklarından dolayı hem kalabalık aileler hem de arkadaş grubu tatilleri için ideal.

Adrasan’a Ulaşım

Antalya merkezine 89 kilometre uzaklıktaki Adrasan’a hava yolu, kara yolu ve deniz yolu ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Uçakla Adrasan’a gitmek için Türkiye ve dünyanın pek çok şehrinden her saat aktarmasız uçuşlar bulabileceğiniz Antalya Havalimanı'na bilet alabilirsiniz. Havalimanından ise Adrasan otellerinin konuklarına sunduğu transfer servisleriyle veya Antalya Otogarı’ndan her saat hareket eden Adrasan minibüsleri ile yaklaşık 1,5 saatlik bir yolculukla beldeye ulaşabilirsiniz.

Şehirler arası otobüslerle Adrasan’a gitmek için ise her şehirden Antalya Otogarı’na otobüs bileti alabilir ve otogarın ilçe peronundan hareket eden Adrasan minibüsleri ile kolayca otelinize geçebilirsiniz. Adrasan Havalimanı ve Antalya Otogarı’nda araç kiralayarak Antalya, Kaş ve Fethiye Sahil Yolu üzerinden Akdeniz sahilini gezerek beldeye ulaşmamız da mümkün.

Özel aracınızla Adrasan’a gitmek için İstanbul'dan Gebze, Bursa, Eskişehir, Isparta, Antalya rotasını takip ederek 10,5 saat, Ankara'dan D695 bölünmüş kara yolu üzerinden 1 saat 40 dakika, İzmir'den ise Aydın, Acıpayam, Elmalı ve Finike üzerinden 7 saatlik bir araba yolculuğu yapmanız gerekiyor. Ege ve Akdeniz sahil beldelerinde, yaz aylarında her saat bulabileceğiz tekne gezileriyle de Adrasan’a keyifle bir deniz yolculuğuyla ulaşmanız mümkün.

Adrasan’da Gezilecek Yerler

Çam ormanları ile sarılı 2 kilometrelik sahili ile ünlü Adrasan Koyu, sert rüzgârlardan korunaklı berrak denizi ve el değmemiş doğal güzelliğiyle tatilinizde ilk uğramanız gereken yer. Sığ denizinden dolayı çocuklu ailelerin çok sevdiği Adrasan Koyu, Akdeniz kıyılarında yapılan tekne gezilerinde en önemli duraklarından biri. Koyun çevresini saran yürüyüş parkurları, doğa yürüyüşü yapmak ve harika fotoğraflar çekmek için ideal.

Beydağları Milli Parkı içerisinde yer alan Ulupınar, dere kenarında sıralanan balıkçı restoranları ve güzel kafeleriyle yılın yorgunluğunu atabileceğiniz çok sevilen bir yer. Ördeklerin yüzdüğü tertemiz sulara sahip derenin üstüne kurulan iskeleler ve masalarda taze deniz ürünleri ve günlük yöresel mezeler tadabilirsiniz.

Adrasan’a sadece 10 kilometre uzaklıkta bulunan Karaöz sahil kasabasındaki ünlü Gelidonya Feneri de Adrasan doğa gezileri için değişmez adreslerden biri. Deniz seviyesinden 227 metre yükseklikte 1936 yılından beri hizmet veren Gelidonya Feneri, özellikle gün batımında sunduğu muhteşem manzaralardan dolayı balayı çiftlerinin fotoğraf çekmek için en çok uğradığı yerlerden biri.

Adrasan’a 30 kilometre uzaklıktaki başka bir popüler tatil beldesi Çıralı ve yüzlerce yıldır doğal bir şekilde yanan ateşleriyle ünlü sonsuz ateş olarak da bilinen Yanartaş (Chimera) da tatilinizde ziyaret edebileceğiniz popüler gezi alanları. Çıralı’nın çam ormanlarıyla çevrili sahilinde güzel bir geçirdikten sonra pek çok mitolojik efsaneye konu olan Yanartaş’ta güzel fotoğraflar çekebilirsiniz.

Bir zamanlar korsanlara ev sahipliği yapan Karaöz Korsan Koyu ise hem Adrasan tekne turları hem de yürüyüşlerle keşfi çıkabileceğiniz büyüleyici bir doğa cenneti. Kumluca Mavikent sınırında yer alan Korsan Koyu; cam gibi berrak denizi, el değmemiş doğal güzelliği ve sahil kenarındaki gizli mağaraları ile görülmeye değer güzellikte.

Sıcak yaz aylarında buz gibi sularda serinleyebileceğiniz başka bir sevilen gezi alanı da Adrasan Deresi. Kızılçam, ardıç ve çam ağaçları arasında akan dere kenarında kurulmuş balık restoranlarının çardaklarında ve dereye sıfır masalarında mevsim balıkları tadabilir, dere üstüne kurulan hamaklarda yorgunluk atabilir, olta balıkçılığı yapabilir ve temiz havada yürüyüşler yaparak yenilenebilirsiniz.

Adrasan’da Yapılabilecek Aktiviteler

Tertemiz berrak denizi ve iki tarafını saran çam ormanlarıyla büyüleyici bir manzarası olan Adrasan Koyu, Akdeniz tekne gezilerinin en önemli duraklarından biri ve tatilde ilk yapmanız gereken şey de Adrasan tekne turları ile bölgenin büyüleyici koylarını keşfetmek. Adrasan Koyu’nun yanı sıra Türkiye'nin Maldivler’i olan bilinen Suluada, Mağara Koyu, Kargacık Koyu gibi turkuaz denizleriyle ünlü birçok koyu her saat bulabileceğiniz tekne turlarıyla gezebilirsiniz.

Adrasan dalış turları da yerli ve yabancı turistler arasında çok seviliyor. Zengin bir balık çeşitliliğine sahip Karaöz Papaz Koyu, kristal berraklığında deniziyle ünlü Karagöz Korsan Koyu, Akdeniz'in en güzel koyları arasında gösterilen Ceneviz Koyu ve Sazak Koyu, Akseki Koyu ve Fosforlu Mağara, tüplü veya tüpsüz dalış yapabileceğiniz en güzel Adrasan dalış noktaları arasında. Beldede her yaş grubu için eğitimler veren dalış okulları da hizmet veriyor.

Adrasan doğa yürüyüşleri, ılık Akdeniz ikliminden dolayı her mevsim yapabileceğiniz bir aktivite. Zorlu bir yürüyüşle çıkabileceğiniz Adrasan Kalesi, sunduğu muhteşem manzarayla bu yürüyüşe kesinlikle değiyor. Adrasan otelleri tarafından düzenlenen rehberli doğa yürüyüşleri ile Gelidonya Feneri, Olimpos Antik Kenti, Göynük Kanyonu, Musa Dağı, Geyikbayırı ve Kabak Koyu yürüyüş parkurlarından bölgenin tarihi ve doğal güzellikleri gezerek etkileyici fotoğraflarını çekebilirsiniz.

Özellikle Musa Dağı, tüm dünyadan doğa sporları sevenleri kendine çekiyor. İyi düzenlenmiş yürüyüş parkurları ve bisiklet yollarına sahip Musa Dağı’nda kaya tırmanma, dağcılık, dağ bisikleti turları, trekking ve kampçılık, en çok yapılan etkinlikler arasında.

Adrasan’da Ne Yenir

Adrasan restoranları, hazırladıkları muhteşem Akdeniz kahvaltıları ile ünlü. Bölgenin ünlü çimi tulum peyniri, portakal balı, köy tereyağı, turunç reçeli, köy ekmekleri, organik sebzeler ve meyvelerle hazırlanan Adrasan kahvaltıları, keyifli bir tatil güne başlamak için ideal bir seçim.

Adrasan Koyu manzaralı balıkçı restoranları, yerli ve yabancı turistlerin mutlaka uğradığı yemek mekanları arasında. Zengin balık çeşitliliğine sahip sularda yakalanan kılıç balığı, çipura, lüfer, levrek, orkinos, kırlangıç ve akya gibi pek çok balık çeşidini zeytinyağlı mezeler ve uluslararası şarap menüleri eşliğinde tadabilirsiniz.

Romantik akşam yemeklerinin tadını çıkarmak için ise Adrasan'ın ünlü gün batımı manzaraları eşliğinde hizmet veren Adrasan’ın lüks restoranlarına uğrayabilirsiniz. Akdeniz ve Ege mutfaklarının yanı sıra dünya mutfaklarından yemekler de servis eden restoranlarda karides güveç, soslu ızgara karides, ahtapot salata, Akdeniz humusu ve Girit mezesi, mutlaka denemeniz gereken lezzetler arasında.

Adrasan belde merkezinde ve sahil kenarında kurulan otantik yörük çadırlarında hizmet veren gözlemeciler de tatilinizde mutlaka uğramanız gereken yerlerin başında geliyor. Peynirli, patatesli ve kıymalı gibi pek çok seçeneği olan gözlemeleri, buzlu yayık ayranıyla birlikte yörük çadırları içindeki şark köşelerinde tadabilirsiniz.

Adrasan Galeri

Adrasan Şehir Rehberi

Adrasan Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 204,50 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.

Adrasan Seyahat Yazıları

Adrasan Sıkça Sorulan Sorular

Adrasan’da bulunan en iyi ucuz oteller hangileri?

Adrasan’daki popüler ucuz oteller içerisinde Adrasan Eldorado Hotel, Adrasan Deniz Hotel ve Adrasan Lykia Edrassa Hotel bulunuyor.

Adrasan’da bulunan en iyi oteller hangileri?

Adrasan’daki popüler oteller içerisinde Adrasan Sun Village Hotel, Adrasan Eldorado Hotel ve Adrasan Klados bulunuyor.

Adrasan’da gece hayatı nasıl?

Yan yana sıralanmış olan Çıralı – Olimpos – Adrasan üçlüsü arasında en sakin ve dinlenmeye uygun olan kasaba Adrasan. Bu yüzden çok hareketli bir gece hayatı olduğunu söyleyemeyiz. Kalabalık içerisinde takılmak, gece kulübüne gitmek ve dans etmek isteyenler transfer veya taksi hizmetlerini kullanarak Olimpos veya Kemer’e gidebilirler.

Adrasan sahilinde bulunan mekanlar nispeten daha küçük ve sohbet etmeye uygun. Barlar, kafeler ve restoranlar bulunan bölgede zaman zaman otellerde ve mekanlarda Türk Geceleri de düzenlenmekte.

Adrasan’a yakın gezilecek yerler nereler?

Turistik bir bölgede bulunan Adrasan’dan yola çıkarak ister tarihi ister doğal güzellik görebileceğiniz çok sayıda yer görebilirsiniz. Adrasan kalkışlı tekne turları veya günübirlik turlar bölgeyi keşfetmek için ideal. Sadece tekne turu ile gidebileceğiniz Suluada, Korsan Koyu ve Ceneviz Koyu mutlaka görmeniz gereken yerlerden.

Çıralı’da Yanartaş’a çıkabilir, Olympos Antik Kenti’ni ziyaret edebilir, tekne ile veya yürüyerek Gelidonya Feneri’ni görebilir, Phaselis Antik Kenti’nden denize girebilirsiniz. Ayrıca biraz daha uzaklaşmak isterseniz Demre, Kaş, Patara, Kaputaş ve Kalkan da günübirlik ziyaret edebileceğiniz noktalar.

Adrasan’ın denizi nasıl?

Olimpos ve Çıralı’ya göre daha sakin olan Adrasan denizine yaklaşık 3 km uzunluğundaki Adrasan Koyu’ndan girebilirsiniz. Ayrıca bölgedeki tekne turlarından birini satın alarak yakın çevrede bulunan koy, mağara, ada gibi alanları ziyaret ederek açık denizde yüzebilirsiniz. Akdeniz’in en temiz denizlerinden birine sahip olan Adrasan’ın taş – kum karışık bir plajı mevcut.

Adrasan otelleri nasıl?

Şirin bir kasaba olan Adrasan, sit alanı ilan edildiği için büyük ve uzun yapılar inşa edilemiyor. Bu sebeple burada bulunan konaklama alanları doğa ile iç içe ve genellikle butik işletmeler. Ekonomik, Çocuk Dostu, Evcil Hayvan Kabul Eden, Romantik, Çevreye Duyarlı gibi temalardan tatilinize göre tercih yapabilirsiniz.

Oda kahvaltı hizmetinin ağırlıklı olduğu bölgede tam veya yarım pansiyon konaklama yerleri de bulmak mümkün. Havuzlu, denize yakın, orman manzaralı, su kaydırağı olan konaklama alanlarında da kalabilirsiniz.

Adrasan’a nasıl gidilir?

Adrasan’a ulaşmak için kara ve hava yollarını tercih edebilirsiniz. 105 km uzaklıkta bulunan Antalya Havalimanı’na iniş yaptığınızda araç kiralayabilir veya transfer hizmeti alabilirsiniz. Ayrıca özel servisler veya Antray ile Antalya Otogarı’na giderek buradan kalkan araçlara binebilirsiniz.

Antalya Otogarı’ndan Kumluca Tur veya Çiçek Tur minibüslerine binebilirsiniz. Kumluca Tur ile yolculuk ederseniz kasaba merkezine ve belirttiğiniz takdirde konaklama yerinizin önüne kadar gidebilirsiniz. Çiçek Tur ile giderseniz Adrasan Sapağı’nda inip buradan taksi, dolmuş veya transfer hizmeti ile konaklama yerine ulaşabilirsiniz.

Adrasan nerededir?

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı olan Adrasan’ın diğer adı Çavuşköy. Sakinliği sebebiyle çok sevilen kasaba Antalya’ya yaklaşık 90 km uzaklıkta bulunuyor. Doğusunda Olympos, Çıralı ve Kemer bulunan kasabanın merkezi Akdeniz’den 3 km kadar içeride.