Sint-Niklaas Otelleri Ara

En uygun Sint-Niklaas otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Sint-Niklaas otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Sint-Niklaas Hakkında

Sint-Niklaas, Belçika’nın Doğu Flanders’taki Gent ve Antwerp arasında yer alan büyük şehirlerinden biridir. Bu ticari öneme sahip şehir, sanayi devrimi sırasında gelişerek, bir sanayi şehrine dönüşür. 

Sanayi şehrine dönüşmesinin etkisiyle gelişen burjuvazinin dokunuşlarıyla, şehre hakim Art Nouveau ve Art Deco tarzında mimarinin etkilerini Sint-Niklaas sokaklarında görebilirsiniz. Sint-Niklaas’ta tarihi köyleri, meydanları adımlayabilir ya da  bisiklet turları yapabilirsiniz.

Özel mimarisiyle sizi büyüleyecek City Hall and Belfry binası, önünde kurulan büyük pazarı ve Eylül ayında yakalayabileceğiniz Balon Festivali ile şehrin ikonik yüzlerinden biri. 17.yüzyıldan kalma Witte Molen’de, tarihi bir yeldeğirmenini hala çalışırken görebilir, işleten ailenin özel ürünlerinden satın alabilirsiniz.

Haritalara özel tutkusu olanlar için Mercator gerçek bir sürpriz yapıyor. İkiye ayrılan sergide orjinal kartografi, eski haritalar, kitaplar yer alıyor. Belçika’nın en büyük spa merkezlerinden Thermen Katara; sauna, hamam ve restoranıyla turistler için uğrak bir mekan. Recreation Park De Ster’de göl kenarında uzun ve sakin bir yürüyüş yapabilirsiniz. 

Yerel Belçika lezzetleri ve Avrupa mutfağı alternatiflerini bulabileceğiniz Sint-Niklaas’ta uygun fiyatlı restoranlar da bulabilirsiniz. Sint-Niklaas’a gitmek için en uygun dönem Mayıs-Ekim ayları arasındadır. Eğer en sıcak olduğu dönemlerde Sint-Niklaas’ta bulunmak isterseniz, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını seçmelisiniz.