Malte Astotel

Paris, Paris
Malte Astotel Genel
Malte Astotel Lobi
Malte Astotel Lobi
Malte Astotel Lobi
Malte Astotel Lobi
Image More +25 fotoğraf
Malte Astotel
Rue De Richelieu, 63 Paris, Paris

Hotel Malte, bir sonraki Avrupa seyahatinizde Avrupa’nın kültür başkentlerinden bir olan Paris’te şehrin en hareketli noktasındaki eviniz olmayı amaçlıyor. Otel 17. yüzyıldan etkiler taşıyan mimarisiyle ilgi çekiyor. En son 2011’de yenilenerek modern bir yüze kavuşan otelin odalarında misafirler modern konfor olanaklarının yanı sıra şehrin en merkezi manzaralarından bir tanesinin tadını çıkartabiliyorlar.

Otelde oda kahvaltı ve sadece oda konseptiyle hizmet verilirken, misafirler öğlen ve akşam yemeklerinde kendilerini hemen kapının dışında bekleyen şehrin sunduğu tatları keşfetmekten alıkoyamayacaklar. Şehirdeki lezzet yolculuğundan yorulan misafirler ise Astotel grubunun üyesi olan Hotel Malte’nin ayrıcalıklarından faydalanarak, Paris’in her yerine dağılmış grup otellerinin barlarında serinletici bir alkolsüz içecek molası verebiliyor.

Şehrin tarihi merkezinde yer alan otel Bourse ve Pyramides metro duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Dünyaca ünlü Louvre Müzesi’ne de otelden 10 dakikalık keyifli bir yürüyüşle ulaşılabiliyor.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İkiz
Standart İkiz
İkiz
Superior İkiz
Üçlü
Standart Üçlü
Çift
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Superior 1 Çift Kişilik Yatak
Tek
Standart Tek Kişilik Oda
1
Standart 1 Çift Kişilik Veya 2 Tek Kişilik Yatak
Dubleks
Dubleks
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Oda
Oda (Privilege)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x