Lydia Maris Resort & spa

Kolimbia, Kolymbia
Lydia Maris Resort & spa Genel
Lydia Maris Resort & spa Genel
Lydia Maris Resort & spa Genel
Lydia Maris Resort & spa Genel
Lydia Maris Resort & spa Genel
Image More +39 fotoğraf
Lydia Maris Resort & spa
Kolymbia-Afandou, N/a Kolimbia, Kolymbia

Rodos Adası'nda, Virgin Tsampikas plajına yakın konumuyla misafirlerini ağırlayan Lydia Maris Resort & Spa, hem şehrin gürültüsünden uzaklaşıp sessiz bir tatil geçirmek hem de şehirden uzak kalmamak isteyenlerin mutlaka tercih etmesi gereken bir tesis. Çiçek bahçelerinin ortasında yer alan otel misafirlerine harika bir tatil deneyimi vadediyor. 

Otelde modern mobilyalarla döşenmiş farklı büyüklüklerde odalar bulunuyor. Bütün odalar tekerlekli sandalye kullanımına uygun olarak dizayn edilmiş. Odalarında ve ortak alanlarında sigara içilmeyen otel sigara içmek için özel alanlara sahip. 1989'dan beri hizmet veren otelin güler yüzlü ve çok dil bilen personelleri sayesinde kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. 

Her şey dahil tatil yapabileceğiniz otelin nefis kahvaltıları sayesinde güne enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz. Otelin leziz yemekleriyle ünlü restoranında ünlü Yunan mezelerini tadabilir ve enfes şaraplar eşliğinde dostlarınızla kaliteli sohbetler edebilirsiniz. 

Misafirlerine eğlenceli bir tatil geçirmek için birçok olanak sunan otelde bir golf sahası var. Dalış, aerobik, fitness, aqua fit, plaj voleybolu ve İtalyan bovlingi otelin aktiviteleri arasında. Otelde spa merkezi, buhar odası, sauna, güzellik salonu ve masaj gibi hizmetleri dilediğiniz an alabilirsiniz. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suit
Kara Manzaralı Suit
1
Peyzaj Manzaralı 1 Çift Kişilik Veya 2 Tek Kişilik Yatak
1
Kara Manzaralı 1 Çift Kişilik Veya 2 Tek Kişilik Yatak
1
Superior 1 Çift Kişilik Veya 2 Tek Kişilik Yatak
Suit
Peyzaj Manzaralı Suit
Suit
Kara Manzaralı Suit
Tek
Kara Manzaralı Tek Kişilik Oda
Tek
Peyzaj Manzaralı Tek Kişilik Oda
Room
Standart Aile Odası
Room
Peyzaj Manzaralı Junior Suit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x