Fukushima Otelleri Ara

En uygun Fukushima otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Fukushima otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Fukushima Hakkında

Aynı zamanda ülkenin en uzun 6 akarsuyundan biri olan Abukuma Nehri’nin yakınlarında kurulan Fukuşima, 290 bini geçen nüfusuyla Japonya’nın popüler yerleşimlerinden. Özellikle çevresini saran doğa harikaları sayesinde her yıl pek çok ziyaretçiyi çeken Fukuşima, nefes kesen manzaraları ve göz kamaştırıcı çiçeklerle renklenen muazzam atmosferi ile biliniyor. Özellikle ilkbahar aylarında Hanamiyama Parkı gibi kentin belli başlı yeşil alanlarını ziyaret ettiğinizde adeta doğanın olağanüstü renk cümbüşüne şahitlik edebilirsiniz. Bu dönemde açan kiraz çiçeklerinin eşsiz görüntüsü, Japonya içinden ve dışından çok sayıda gezginin Fukuşima’nın yolunu tutmasını sağlıyor. Sonbaharda ise yeşilden turuncu tonlarına doğru dönen yapraklar sayesinde şehir yine hayranlık uyandıracak denli büyüleyici bir yer haline geliyor. 

Pek çok meyve ağacına ev sahipliği yapması nedeniyle ‘’Meyve Krallığı’’ ismini alan Fukuşima’ya hızlı trenleri kullanarak Japonya’nın pek çok noktasından seyahat edebilirsiniz. İstasyona yakın tesislerde konakladığınızda ise trenden iner inmez rahatça otelinize yerleşme şansı bulabilirsiniz.

Üstelik Fukuşima otellerinde konuklara rahat bir atmosfer sağlamak amacıyla açık büfe kahvaltı, yüzme havuzu ve dünya mutfaklarından örnek menüler sunan restoranlar bulunuyor. Japonya’nın tarihi şehrinde konumlanan tesislerde ayrıca çamaşır hizmeti, bagaj muhafaza, kuru temizleme, her odada ücretsiz kablosuz internet, klima, ayna, banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, terlik, telefon ve duş gibi olanaklar mevcut.

Aynı zamanda enfes noodle tadımı için gelebileceğiniz Ouchi-juku, az katlı geleneksel yapıları ve yüksek dağlarla çevrelenen muhteşem manzarasıyla Fukuşima gezilerinin önemli durakları arasında. ‘’Edo dönemi’’ olarak da bilinen 1603-1867 yılları boyunca pek çok otantik mimari eserin inşa edildiği bu yere Yonokami Onsen istasyonundan hareket eden trenleri kullanarak yolculuk mümkün. Adeta kartpostalları andıran görüntüsü ile şaşırtan bölge, geleneksel mekanlarda yemek keyfini yaşamak isteyen turistleri çekiyor. İlkbahar aylarında renkten renge bürünen Oze Doğal Parkı ise ormanların arasından süzülen gölleri ve akarsuları sayesinde doğaya aşık ziyaretçileri büyülüyor. Hem otobüs hem de özel araç ve trenle ulaşım sağlanabilen bu muhteşem yerde hava yaz aylarında dahi genellikle serin. Üstelik parkın çevresinde adeta doğanın huzur veren kalp atışlarını hissedebileceğiniz konaklama yerleri bulunuyor. Geçmişte şehrin merkezinde inşa edilen Fukuşima Kalesi ise günümüze dek ulaşamayan önemli yapılardan. Eski kalenin bulunduğu alanda şimdilerde modern binalar yükseliyor.