Le Six

Paris, Paris
Le Six Genel
Le Six Genel
Le Six Genel
Le Six Genel
Le Six Genel
Image More +18 fotoğraf
Le Six
Rue Stanislas, 14 Paris, Paris

Paris'in kalbinde yer alan Hotel Le Six; romantik bir tatil geçirmek ve Işıklar Şehri'ni yeniden keşfetmek için mükemmel bir adres. Stanislas Caddesi'nin üzerindeki konumuyla hem şehrin içinde hem de sessiz sakin bir tatil geçirmek isteyenlerin tercih edebileceği, şık ve modern dekore edilmiş odalarıyla misafirlerine keyifli bir tatilin kapılarını aralayan otel 5 yıldız kalitesiyle hizmet veriyor. 

Klasik, superior, deluxe ve suit seçenekleri olmak üzere 41 odası bulunan otelin bütün odaları kendinizi evinizde hissetmeniz için özenle hazırlanmış. Otelde 24 saat oda servisi hizmeti alabilir odanızdan hiç çıkmadan dinlenerek harika bir gün yaşayabilirsiniz. 

Otelin Fransa'nın farklı bölgelerinden seçilmiş ürünleri sayesinde güne organik ve otantik bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Kahvaltıdan sonra Fransız geleneğine uygun seramik fincanlarda servis edilen leziz çayları deneyebilirsiniz. Otelde tadabileceğiniz eşsiz Fransız şarapları ve peynirleri ise tatilinizin tadına tat katacak.

Stresinizden arınıp rahatlayacağınız bir tatil için otelin saunasında keyifli zamanlar geçirebilir; organik sertifikalı ürünlerle profesyonel personeller tarafından verilen masaj hizmeti sayesinde kendinizi özel hissedebilirsiniz. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Kadın Odası Yatakhanede Yatak
Room
Erkek Odası Yatakhanede Yatak
Room
Standart Yatakhanede Yatak
Room
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
Room
İki Çift Kişilik Yatak 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x