Oudenaarde Otelleri Ara

En uygun Oudenaarde otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Oudenaarde otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Oudenaarde Hakkında

Ülkenin Flaman bölgesi sınırlarında bulunan Oudenaarde Belçika’ya bağlı küçük bir kent. Nüfusu 30 bine yaklaşan kent özellikle her yıl düzenlenen müzik festivalleriyle biliniyor. 15. Yüzyıl’dan itibaren bölgede gelişmeye başlayan kanaviçe kültürü ise Oudenaarde denince eskiden olduğu gibi bugün de akla ilk gelenlerden. Rengarenk kanaviçelerin şehrin kültüründe yeri oldukça büyük. 

Pazar meydanı, belediye binası, eski kilise ve tren istasyonu kentte görülebilecek başlıca alanlardan. Haziran ayında Oudenaarde’yi ziyaret ettiğinizde ünlü müzik festivaline mutlaka katılmalısınız. Şubat ayında gelenler ise tarım fuarını gezerek bölgede tarımın önemine bir kez daha tanıklık edebilirler.  

Eski araba ve bisikletleri seven ziyaretçiler kentte oldukça ilginç eserlerin sergilendiği müzeyi gezebilirler. Yemyeşil bir atmosferde adeta masal şatosunu andıran Liedts Kalesi ise görülebilecek bir diğer harika yer. Biraların üretim ve saklama gibi aşamalarını görmek isterseniz, kentteki bira evlerine de mutlaka yolunuzu düşürün. Bira evlerinde ülke için hem kültürel hem de ekonomik değeri oldukça yüksek bu içeceğin hikayesine ortak olabilirsiniz.  

Bisiklet kullanmaya elverişli atmosferi sayesinde kenti bisiklet üzerinde gezmek de oldukça keyifli. Bisikletinize binerek kent merkezinde bulunan tarihi yerleri dolaşabilir veya yakın kasabalara doğru günübirlik tura çıkabilirsiniz.