Hotel Kerim

Çalış Plajı, Fethiye, Muğla
Hotel Kerim Genel
Hotel Kerim Genel
Hotel Kerim Genel
Hotel Kerim Genel
Hotel Kerim Havuz
Image More +14 fotoğraf
Hotel Kerim
Foça, Barış Manço Blv., 48300 Fethiye/Muğla Fethiye, Muğla

Yeşil doğası ve masmavi deniziyle dikkat çeken Fethiye'de bulunan Kerim Hotel misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Ailecek geçireceğiniz tatiller için ideal olan otel iş seyahatleri için de tercih edilebilir. Otelde toplantı ve her türlü etkinliklerinizi düzenleyebileceğiniz bir konferans alanı bulunuyor.

Deniz ve doğa manzaralı 44 odasıyla hizmet veren otelin odalarının tamamı modern mobilyalarla döşenmiş. Otelin tüm alanlarından rahatlıkla Wİ-Fi'ye bağlanarak gündem takibi yapabilir ya da en sevdiğiniz programları takip edebilirsiniz. Otelde katlara kolaylıkla erişebilmeniz için bir asansör mevcut. 

Otelin bahçesinde suyun keyfini sürebileceğiniz bir açık havuz var. Birkaç dakikalık bir yürüyüş ile Akdeniz'in masmavi sularına ulaşarak dilediğiniz gibi yüzebilirsiniz. Sağlıklı yaşamınızı aksatmak istemiyorsanız otelin fitness salonunda ter atabilirsiniz. 

Oda kahvaltı konseptiyle çalışan otelde her sabah leziz kahvaltılar servis ediliyor. Akşam yemeklerinizi açık veya kapalı restoranlarında yiyebileceğiniz otelin barında alkollü ve alkolsüz birçok içeceği deneyebilirsiniz. 

Dalaman Havaalanı'na 50 kilometre uzaklıkta konumlanan otel misafirlerine daha rahat bir yolculuk deneyimi için havaalanı servisi sağlıyor.  

Fethiye merkezine 4,3 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x