Intourist Palace

Batum, Batum
Intourist Palace Genel
Intourist Palace Genel
Intourist Palace Genel
Intourist Palace Havuz
Intourist Palace Havuz
Image More +40 fotoğraf
Intourist Palace
Ninoshvili Street, 11 Batum, Batum

Batum’un en eski ve ikonik otellerinden biri olan, Eski Bulvar üzerinde Batum Plajı'na ve Batum Yunus Parkı’na sadece 5 dakika yürüyüş mesafesinde güzel bir konumda hizmet veren Hotel Intourist Palace, 5 yıldızlı zengin olanaklarla iş gezileri, aile ve balayı tatilleri için tercih edilen bir tesis.

139 tane sigara içilmeyen ve konforlu odaya sahip otelde Standart, Deluxe, Superior, Suit, Premier Suit ve President Suit oda seçenekleri konuklara sunuluyor. Karadeniz, havuz ve bahçe manzaralı odalarda ise geniş balkon, rahat oturma alanları, büyük ekran TV, spa küvetli lüks banyo ve ücretsiz sınırsız internet gibi her türlü özellik var.

Deneyimli şeflerin hazırladığı Gürcü ve dünya mutfaklarından lezzetleri misafirlere servis eden ana restoranında isteğe bağlı özel diyet, vejetaryen ve çocuk menüleri de hazırlayan tesiste güne bol çeşitli ürünler ve yöresel soslarla hazırlanan açık büfe kahvaltılarla da başlayabilirsiniz.

Açık yüzme havuzu ve jakuzili dinlenme havuzlarının tadını çıkarabileceğiniz tesisin Asyalı uzman terapistlerin çalıştığı Shangrila Spa merkezinde onlarca çeşit masaj hizmeti, jakuziler, yetişkinler ve çocuklar için ısıtmalı kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı ve vitamin bar ile yılın yorgunluğunu atabilirsiniz. Tesis, kişisel eğitmenlerle çalışabileceğiniz tam donanımlı bir fitness salonu da sağlıyor.

Geleneksel Gürcistan dekorasyonlarıyla süslü balo salonu, etkinlik alanları ve tam donanımlı toplantı salonlarında her türlü etkinliği düzenleyebileceğiniz otel, önemli konserlere ve sanat gösterilerine de ev sahipliği yapıyor.

Havuz ve lobi barında Gürcü şaraplarından, alkollü alkolsüz kokteyller, özel aperatifler ve taze meyve sularına kadar pek çok seçenek bulabileceğiniz otelden alışveriş yapabileceğiniz Batum Bulvarı’na, şehrin simgeleri Avrupa Meydanı, Ali ve Nino Heykeli’ne 10 dakikalık kısa bir yürüyüşle ulaşabilir veya Batum’u gezebileceğiniz turlar için bilet alabilirsiniz.

VIP havalimanı gidiş dönüş transfer servisi de alabileceğiniz tesiste araba kiralayabilir ve ücretsiz otoparktan da faydalanabilirsiniz.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
1
Ekonomi 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Delüks Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Çift
Ekonomi Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Aile
2 Kişi Kapasiteli Aile Odası
Aile
3 Kişi Kapasiteli Aile Odası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Presidential
Presidential Süit
Süit,
Süit, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x