Middelkerke Otelleri Ara

En uygun Middelkerke otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Middelkerke otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Middelkerke Hakkında

Belçika’nın Batı Flanders eyaletinde yer alan, en uzun sahiline ev sahipliği yapan Middelkerke, sahil şeridi boyunca uzanan bir kıyı kasabasıdır. Ailelerin klasik deniz tatilleri tercihlerinin başında geldiği gibi dinlenmek, doğada bisiklet sürmek ya da yürüyüşler yapmak için de turistlerce tercih edilmektedir. 

Tarih meraklısı iseniz, 2.Dünya savaşında yer almış ağır savaş araç gereçlerinin ve silahların yer aldığı Atlantic Wall Museum’da sığınakları ve 15. yüzyıldan kalma binaları görebilirsiniz. Ostend’deki Atlantik Duvarı’nın karşısında yer alan ortaçağ balıkçı köyü Raversyde’da Ortaçağ’a doğru bir yolculuğa çıkabilir, köyün geçmişte dondurulmuş gibi görünen yaşantısına dahil olup, bu yaşayan müzede gezebilirisiniz.

Deniz boyunca uzanan yolu takip eden The Kusttram yani tramvay, Fransız - Alman sınırları arasında her 10 dakikada bir hareket eder. Knokke’den, De Panne’ye kadar uzanan yolculuk boyu fotoğraflar çekebilir, küçük sabaları keşfedebilirsiniz.

Middelkerke’de patates kızartması ve bira kolayca her an bulunabilecek bir atıştırmalık. Dondurma, kahve ve çay konusunda da bol alternatife sahip olacaksınız. Mutfağında deniz mahsüllerinin bol yer bulduğu Middelkerke’de; Avrupa ve Çin mutfaklarının örneklerini de bulabilirsiniz.

Deniz tatili için Temmuz-Ağustos ayları en uygun dönemidir; ancak Nisan ayından Ekim ayına kadar Middelkerke’de güzel zaman geçirmeniz mümkün.