Hotel Gelibolu

Gelibolu, Çanakkale
Hotel Gelibolu Genel
Hotel Gelibolu Genel
Hotel Gelibolu Yeme / İçme
Hotel Gelibolu Yeme / İçme
Hotel Gelibolu Spa / Sağlık
Image More +14 fotoğraf
Hotel Gelibolu
Alaeddin Mahallesi, Kore Kahramanları Caddesi No: 8 (vapur iskelesi karşısı) 17500 Gelibolu/Çanakkale Gelibolu, Çanakkale

Eşsiz Gelibolu Boğazı manzaraları sunan, özenle dekore edilmiş tarihi bir konakta hizmet veren Butik Otel Gelibolu, 10 tane sigara içilmeyen ve konforlu odaya sahip. Her bir panoramik boğaz manzaralı balkonlu odalarda rahat bir tatil yapmanız için ortopedik yataklardan küvetli lüks banyoya, büyük ekran televizyondan 24 saat oda servisine kadar her olanak var.

Yonca Restoran’da gurme şeflerin hazırladığı Türk ve Osmanlı mutfaklarından lezzetleri açık büfe olarak misafirlerine ikram eden otelde Gelibolu çiftliklerinden getirilen organik ürünlerle hazırlanan bol çeşitli açık büfe kahvaltılarla da güne başlayabilirsiniz.

Plaja sadece 100 metre uzaklıkta yer alan tesiste denizin tadını çıkarabilir veya oyun salonunda bilardo, tavla, langırt ve dart gibi oyunlarla eğlenebilirsiniz.

İş toplantıları ve eğitimler için tam donanımlı bir toplantı salonu da sağlayan tesiste yorgunluk atmak için ise saunayı kullanabilirsiniz. En son model kardiyo aletleri ile donatılmış fitness salonunda sabah 07:30’dan gece 22:00’a kadar spor yapabileceğiniz otelin vitamin barında da taze sıkılmış meyve suları, lezzetli kokteyller ve sağlıklı aperatiflerle enerji toplayabilirsiniz.

Gelibolu Yarımadası'nın tarihi ve doğal güzellikleri gezebileceğiniz turlara bilet alabileceğiniz bulabileceğiniz otel; Gelibolu Kalesi, Piri Reis Müzesi ve Gelibolu Savaş Müzesi gibi önemli noktalara da sadece 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde.

Gelibolu merkezine 12,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Standart
Standart Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x