Serfaus Otelleri Ara

En uygun Serfaus otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Serfaus otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Serfaus Hakkında

Avusturya’nın gizli kayak cennetlerinden Serfaus, Samnaun Dağları’nın eteğinde, Inntal Vadisi’nin ortalama 500 metre yukarısındaki bir platoya kurulmuş üç güzel köyden biri. Ülkenin Tirol eyaletinin Landeck bölgesinde 1427 metre yükseklikte konumlanan köy,  yılda iki bin saatten fazla güneş ışığı alıyor. Üç kardeş gibi anılan Serfaus, Fiss ve Ladis köyleri bir kayak kompleksinin parçaları olup, birbirlerine gondollarla ve dört duraklı küçük çaplı bir metroyla bağlanıyor. Serfaus’a özel bu yeraltı metrosu, 1280 metre uzunluğuyla dünyanın en kısa ikinci yeraltı treni olma özelliği taşıyor. Ülkenin yükseklerinde olmasına rağmen yüzyıllardır bilinen, özellikle de Orta Çağ’da hac bölgelerine gidiş dönüş yolu olarak kullanılan Serfaus’un kayakçılar tarafından keşfedilmesi ise 1900’lü yıllarda oluyor.

İster amatör, ister profesyonel bir kayakçı olun, Alp Dağları’nın en iyi kayak merkezlerinden olan Serfaus’un kayak pistleri tüm seviyelere hitap ediyor. 80 kayak alanı, yaklaşık 190 kilometrelik pisti ve kilometrelerce uzayan yüksek dağ yamaçlarıyla cezbedici bir kış sporları merkezi olan Serfaus’da ileri teknolojide 70 asansör bulunuyor.  Yaz mevsiminde ise dağ bisikletlilerinin, Imst ve Tösner boğazlarında raftingcilerin ve muhteşem Alp Dağları’na nazır yürüyüş yapanların gözdesi oluyor. Serfaus’da kar sezonu kasım ayında başlıyor, nisan ayına kadar devam ediyor. Restoranlar, barlar ve her beklentiye uygun konaklama tesislerine sahip köye araç girişi yasak olduğu için trafik sorunu yaşamıyorsunuz. Gündelik hayatın koşturmacasından bunalanların huzur alanı olan köye en çok Almanlar ve Hollandalılar geliyor. Çocuklar için uygun güvenliğe ve konfora sahip olduğundan da çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor.

Alplerin incisi Serfaus’a en yakın havalimanı 92 kilometre uzaklıktaki Innsbruck Havalimanı. Havalimanından köye tren, otobüs ve yerel taksi kullanarak veya araç kiralayarak ulaşım sağlayabiliyorsunuz.