Hotel Ferah

Kaş, Antalya
Hotel Ferah Genel
Hotel Ferah Genel
Hotel Ferah Genel
Hotel Ferah Genel
Hotel Ferah Genel
Image More +40 fotoğraf
Hotel Ferah
Kucukcakil Mah. No:33 Kaş Antalya Kaş, Antalya

Plajın sadece birkaç adım gerisinde yer alan Hotel Ferah, hem rahat hem de dinlendirici bir tatilin kapısını aralıyor. Tesisin doğa ve deniz manzarasına açılan odalarında seyahatinizi kolaylaştıracak pek çok detay mevcut. Otelin aydınlık odalarında giysi dolabı, düz ekran televizyon ve özel banyo bulunuyor.

Tesisin konuklara deniz havası alma olanağı sağlayan restoranında sabahları birbirinden nefis ve taze kahvaltılıkların tadına bakabilirsiniz. Üstelik otelin restoranı, öğle ve akşam saatlerinde de lezzetten vazgeçemeyen misafirlerin hizmetinde. 

Tesiste bazı yaz akşamları canlı müzik gösterileri düzenleniyor. Bu sayede seyahatinizden alacağınız keyfi arttırabilirsiniz. Otelin yakınlarında bulunan mekanlar ise daha fazla seçenek arayan tatilcileri bekliyor. 

Dilerseniz tesisten Dalaman Havalimanı’ndan beldeye ulaşım sağlayan ücretli servislerle ilgili bilgi alabilir, gerekli araç rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz. Kaş Otogarı’ndan otele ulaşmak ise minibüs veya taksi gibi çeşitli araçlarla son derece kolay. 

Tesiste konaklamanız sırasında yakınlarda bulunan Xanthos, Demre ve Patara gibi tarihi yerleşimleri görme fırsatı bulabilirsiniz. Otelin misafirleri ayrıca arazi araçlarıyla yapılan macera yüklü safariler ve tekne gezileri sayesinde eğlenceli saatler yaşayabilirler.

Kaş merkezine 0,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x