Corumba Otelleri Ara

En uygun Corumba otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Corumba otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Corumba Hakkında

Brezilya’nın kuzeybatısında bulunan Corumba şehri, 96 bine yakın nüfus oranına sahiptir. Şehir özellikle tarım, hayvancılık, madencilik ve turizme dayalı olan ekonomisiyle giderek gelişme göstermiştir. Coğrafi konumu sebebiyle hem soğuk havanın hem de ılıman havanın etkisi altında kalan Corumba’da daha çok ılıman iklim hüküm sürer. Zaman zaman karasal iklimin etkileri görülse de sıcaklık şehir genelinde yıl boyunca dengeli bir rejime sahiptir.

Farklı doğası ve kültürel yapısıyla Corumba şehri ilgi çekici ziyaret noktalarına sahiptir. Bunlar içerisinde bulunan; Estrada Parque do Pantanal, Pantanal History Museum, Our Lady Candelaria Church, Centro De Convencoes Do Pantanal De Corumba, Forte Coimbra, Cristo Rei do Pantanal, Casario do Porto, Museu de Historia do Pantanal ve Estacao Natureza Pantanal gibi alanlar görülmeye değerdir.

Her yıl binlerce turistin gittiği bu tarihi yerler, farklı bir dokuya sahiptir. Canlı ve dinamik bir eğlence anlayışına sahip olan Corumba şehrinde yılın belli döneminde karnavallar düzenlenir. Bu karnavallarda yer alan aktiviteler ile insanlar sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebilme fırsatı yakalar. Corumba, farklı kültürleri bir araya getiren bir mutfağa sahiptir. Yemekler oldukça çeşitli olmasına rağmen Brezilya ve Arjantin mutfağı biraz daha ön plana çıkar. Ayrıca farklı ülkelere ait Fast-Food ürünleri de menülerde yer alır. Corumba Uluslararası Havalimanı şehir merkezine 20 km uzaklıkta bulunur.