Hotel Eken Bandırma

Bandırma, Balıkesir
Hotel Eken Bandırma Genel
Hotel Eken Bandırma Deniz
Hotel Eken Bandırma Yeme / İçme
Hotel Eken Bandırma Yeme / İçme
Hotel Eken Bandırma Yeme / İçme
Image More +15 fotoğraf
Hotel Eken Bandırma
Paşabayır, Mehmetçik Cd. No:9, 10200 Bandırma/Balıkesir Bandırma, Balıkesir

Balıkesir'in sahil ilçelerinden olan Bandırma'nın merkezinde bulunan Hotel Eken, misafirlerine kusursuz bir hizmet sunuyor. Modern olanakları ve güler yüzlü personelleriyle dikkat çeken otelde ailenizle ve dostlarınızla keyifli bir tatil geçirebilirsiniz. Bölgenin Kuşcenneti Milli Parkı ve Bandırma Arkeoloji Müzesi gibi turistik mekanlarına oldukça yakın olan otel şehri tanımak isteyen gezginler için de oldukça uygun. 

Otelde modern mobilyalarla döşenmiş 87 oda bulunuyor. Odalarda standart olarak özel banyo ve klima yer alıyor. Bütün odalar konaklamanız esnasında ihtiyacınız olabilecek her şey düşünülerek hazırlanmış. Otelde engelli misafirlerin kullanımı için özel dizayn edilmiş odalar ve katlara erişimi kolaylaştıracak bir asansör var. Otelin her alanından rahatlıkla Wİ-Fi'ye bağlanabilirsiniz.

Her sabah Bandırma yöresinin lezzetleriyle zenginleştirilmiş açık büfe kahvaltılar servis ediliyor. Otelin kapalı restoranında öğle ve akşam yemeklerinde alakart hizmet alabilirsiniz. Tatilinizi yaparken sağlıklı yaşamınızdan uzaklaşmak istemiyorsanız otelin fitness salonunda dilediğiniz an ter atabilir veya yüzme havuzunda hem suyun keyfini çıkarıp hem formunuzu koruyabilirsiniz. 

Bandırma Havalimanı'na 4 kilometre uzaklıkta konumlanan otelde özel araçlarıyla seyahat eden misafirlerin kullanabileceği bir otopark mevcut. Otel daha rahat bir yolculuk için araba kiralıyor. 

Bandırma merkezine 6,6 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
STANDART Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x