Hotel Edirne Palace

Edirne Merkez, Edirne
Hotel Edirne Palace Genel
Hotel Edirne Palace Genel
Hotel Edirne Palace Genel
Hotel Edirne Palace Genel
Hotel Edirne Palace Genel
Image More +46 fotoğraf
Hotel Edirne Palace
Sabuni Mah. Vavli Cami Sok. No:4 Edirne Merkez, Edirne

Roma, Bizans ve Osmanlı İmparatorluğu’na ait binlerce yıllık tarih ve kültür mirasını günümüze kadar taşıyan ve adeta bir açık hava müzesi olan Edirne’nin tam merkezinde bulunan Hotel Edirne Palace, konforlu odaları ve iç ısıtan atmosferi ile misafirlerine ev ortamını aratmayan bir konaklama deneyimi sunuyor.

Tesiste tek kişilik, çift kişilik, üç kişilik ve deluxe olmak üzere 4 farklı konaklama seçeneği bulunuyor. Şıklığını klasik tarzından alan, konforu ve lüksü birleştiren bu odaların bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacağından ve size keyifli bir konaklama deneyimi yaşatacağından emin olabilirsiniz.

Otelde, gerekli teknik ekipmanlarla donatılmış bir toplantı salonu bulunuyor. Toplantı, seminer ve konferans gibi aktivitelerin rahatlıkla gerçekleştirilebileceği bu şık toplantı salonu sayesinde, Hotel Edirne Palace iş seyahati planlayan misafirler tarafından da tercih ediliyor. Farklı sayıda katılımcılara cevap verebilecek bu salonda özel gün aktiviteleri de gerçekleştirilebiliyor.

Edirne’nin merkezinde, turistik mekanlara yürüme mesafesinde olmasına rağmen aynı zamanda sessiz ve sakin bir konaklama deneyimi de sunmayı başaran Hotel Edirne Palace, farklı arayışlara cevap veren ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiş bir otel.

Edirne merkezine 3,9 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x