Otel Düzce

Düzce Merkez, Düzce
Otel Düzce Genel
Otel Düzce Genel
Otel Düzce Genel
Otel Düzce Genel
Otel Düzce Genel
Image More +14 fotoğraf
Otel Düzce
Şerefiye Mh. İstanbul Cd. No:22 81650 Düzce Merkez/Düzce Düzce Merkez, Düzce

İş amaçlı veya turistik amaçlı tatilleriniz için harika bir seçenek olan Otel Düzce, Düzce'nin merkezindeki konumuyla dikkat çekiyor. Bölgeyi tanımak isteyen gezginler için de ideal olan otel Güzeldere Şelalesi, Aktaş Şelalesi, Konuralp Müzesi ve Düzce Rafting gibi turistik mekanlara oldukça yakın.

Sade ve zarif mobilyalarla döşenmiş 44 odasıyla hizmet veren otelin odalarının tamamı konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle hazırlanmış. Otelin şehir manzaralı odalarında standart olarak özel banyo, LCD TV, mini bar ve telefon bulunuyor. Odalarından ve ortak alanlarından rahatlıkla Wİ-Fİ'ye bağlanabileceğiniz otelde engelli ve yaşlı misafirlerin katlara erişimini kolaylaştıracak bir asansör mevcut.

Oda kahvaltı konseptiyle çalışan otelde her sabah zengin seçenekli kahvaltılar servis ediliyor. Kapalı restoranında öğle ve akşam yemeklerinizi geçirebileceğiniz otel bölgenin tanınmış restoranlarına yürüme mesafesinde. 

İş seyahatlerinde kullanabileceğiniz bir konferans alanına sahip olan otel Sabiha Gökçen Havalimanı'na 185 kilometre, Ereğli şehir merkezine 70 kilometre ve Zonguldak şehir merkezine 115 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Otelde özel araçlarıyla seyahat eden misafirlerin güvenle kullanabileceği bir ücretsiz otopark var. 

Düzce Merkez merkezine 21,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

 

Çift konaklamalarında evlilik şartı aranmaktadır.

Yakınındaki Oteller

x