Dupond-Smith Hotel

Paris, Paris
Dupond-Smith Hotel Genel
Dupond-Smith Hotel Lobi
Dupond-Smith Hotel Oda
Dupond-Smith Hotel Oda
Dupond-Smith Hotel Oda
Image More +9 fotoğraf
Dupond-Smith Hotel
Rue Des Guillemites, 2 Paris, Paris

Dupond-Smith Hotel aşıklar şehri Paris'in geçmişte Victor Hugo'ya ev sahipliği yapmış olan Marais semtinde konumlanıyor. Otel şehrin kalbinden uzaklaşmadan özel ve sakin bir tatil deneyimi arayanlar için doğru adres.

Geleneksel mimarisiyle dikkat çeken otelin modern ve lüks iç dekorasyonu konuklarına harika bir kontrast sunuyor. Otelde duvarları ses geçirmez yalıtımlı 8 oda bulunuyor. Odalarda minibar, çalışma masası, banyo malzemeleri, çay kahve makinesi, uydu bağlantılı televizyon ve emanet kasası var. Tüm odalar tekerlekli sandalye erişimine uygun. Suit oda seçeneği de olan otelde uyandırma servisi, yatak yapma servisi ve diğer kat hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla yapacağınız ziyaretler için de kapıları açık olan tesis hizmetten ödün vermiyor.

Güne başlarken açık büfe, alakart ya da kontinental kahvaltı gibi farklı tercihlerde bulunabilir, dilerseniz kahvaltınızı odanızda edebilirsiniz. Otelin kafesinde dostlarınızla vakit geçirebilir, şehir turu planları yapabilirsiniz. Birikmiş stresinizden kurtulmak için otelin buhar odası imkanını kullanarak kendinizi özel hissedebilirsiniz.

Canlı hayatıyla bilinen Marais'e gelmişken Ulusal Arşivler Müzesi'ni ziyaret edebilir, Victor Hugo'nun evini gezebilirsiniz.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çift
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Superior 1 Çift Kişilik Yatak
Suit
Executive Suit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası (Adjacent)
Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit
Superior
Superior Oda
Room
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Delüks Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Room
Superior Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x