De Haan Otelleri Ara

En uygun De Haan otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz De Haan otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

De Haan Hakkında

Belçika’nın en güzel plaj beldesi olan, yüzmeye ve güneşe doyacağınız De Haan ülkenin Batı Flanders bölgesinde konumlanıyor. Ve bu güzel beldeyi etkileyici kılan en önemli özelliği de nostaljiyle modernizmi birleştiren mimarisiyle beyaz villaların çevrelediği caddeler. Beldede binaların 5 kattan fazla yapılmasına izin verilmiyor. Eski dönemlerde Fransızca konuşan aristokrat bir yer olan belde, günümüzde restore edilen köyleriyle turizme hizmet veriyor. De Haan’ın çapı sadece bir kilometre olan merkezini yürüyerek ya da bisikletle kolayca dolaşabiliyorsunuz. Eğer araç kullanarak gezmek isterseniz en etkin ve en tercih edilen ulaşım ağı olan tramvayla Fransız sınırından Hollanda sınırına kadar gidebiliyorsunuz. Beldede görülecek en ilgi çeken yapılar ise tramvay hattıyla plaj arasındaki bölgede bulunuyor. Diğer görülecek yerler arasında Wenduine köyüne yakın deniz seviyesinden 30 metre yükseklikteki kumul alanlar, 1880 yılından kalan tarihi bir değirmen ve bol bol yürüyüş yapabileceğiniz doğa rezervleri yer alıyor.

De Haan’ın tarihinde bilinen en önemli ziyaretçisi de Albert Einstein. Ünlü bilim adamının 1933 yılında Hitler Almanya’sından kaçıp altı ay burada yaşadığı söyleniyor. Einstein’in o dönemlerde yaşadığı ev olan Villa Savoyarde günümüzde özel bir mülk olduğunda gezemeseniz de, evin bulunduğu sokağın sonundaki parkta heykeliyle fotoğraf çektirebiliyorsunuz.

Belçika’da De Haan’a gitmek istediğinizde havayolu kullanırsanız ineceğiniz en yakın alan 18 kilometre mesafesiyle  Ostend-Bruges Uluslararası Havaalanı. Transfer için tramvay, servis veya taksi kullanabiliyorsunuz.