Campinas Otelleri Ara

En uygun Campinas otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Campinas otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Campinas Hakkında

Sao Paulo, Brezilya’nın aynı zamanda Güney Amerika’nın en kalabalık şehridir. Kahve ticaretiyle birlikte büyük bir gelişme gösteren bu şehirde, özellikle 1800’lük yılların sonralarında 1900’lu yılların başlarında yapılmış tarihi binalar göze çarpar. Misyoner rahipler tarafından kurulmuş Sao Paulo, kahve ticaretiyle birlikte önemli bir gelişme göstermiştir. Şehir dünyanın pek çok yerinden göç almıştır. Arap, Japon, Afrikalı vs çok çeşitli ülkelerden insanlar yerleşmiş ve böylece kalabalık bir kent halini almıştır. Bu kadar kozmopolit olunca haliyle yeme içme konusunda dünya mutfağından örnekler bulabiliyorsunuz. Ancak kalabalık ve zengin fakir ayrımı kent genelinde suç oranlarını arttırmış. Bu yüzden çok güvenlik bir şehir sayılmaz. Geceleri ya da gündüzleri dolaşırken çantanıza dikkat etmeniz şart. Zaten bu yüzden Sao Paulo dünyada en çok helikopterinin bulunduğu şehir. Sao Paoulo zenginleri güvenlik ve trafik sorunları nedeniyle helikopter kullanmayı tercih ediyor. Lüks sitelerin genelinde helikopter pisti var.

Sao Paulo’da Edificio Martinelli, Mosteiro Bento Katedrali, Sao Paulo Tiyatrosu ve Katedrali, Pazar yeri gökdelen gibi yerler gezilebilir. Ayrıca şehirde çok sayıda müze de bulunur. Sao Paulo Güney Amerika’da yer aldığı için biz yazı yaşarken orada kış biz ilkbaharı yaşarken orada sonbahar vardır. Bu yüzden mevsimlerin zıtlığına dikkat edin seyahat planlarınızı ona göre yapın. Şehirde nemli tropikal iklim hüküm sürer. Yağış çoktur. En sıcak ayları ortalama 22 derece ile Şubat ayı en soğuk ayı da ortalama 15 derece ile Temmuz ayıdır. Yağışların az olduğu Nisan Eylül ayları arası dönem gezmek için en ideal aylardır.

THY’nin direk uçuşlarının yapıldığı Sauo Paulo’da ulaşım için metroyu tercih edebilirsiniz. Şehir içerisinde oldukça yaygın metro ağı var. Havalimanından da taksi ya da metro ile kent merkezine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Campinas Galeri

Campinas Şehir Rehberi