Urubamba Otelleri Ara

En uygun Urubamba otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Urubamba otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Urubamba Hakkında

İnkaların Kutsal Vadisi’ne yakın konumu, karlarla kaplı Chi’qun Dağı, Machu Picchu’ya yakınlığı nedeniyle son derece işlek ve bir o kadar da kendi halinde bir şehir merkezi olan Urubamba; konumu nedeniyle önemli transfer noktalarından biridir. Ayrıca Urubamba, nispeten alçak irtifada yer alan bir şehir olduğu için, yüksek irtifa hastalığına yakalanan turistler, rahatlamak için üs olarak kullanır.

Hacienda del Chalan, yaklaşık dört saat boyunca Peru’nun Paso atları üzerinde, İnkaların Kutsal Vadisi boyunca otantik bir keşif fırsatı sunuyor. Göller, karlı dağlar, Moray, Salinas ve Ollantaytambo gibi arkeolojik kalıntıları içeren bu muhteşem turu mutlaka değerlendirmelisiniz. Museo Inkary’de farklı bir müze deneyimi yaşayabilirsiniz. Sanatçıların ve arkeologların birlikte ortaya koyduğu, tarih kokan sanatsal enstalasyonları inceleyebilirsiniz. 

Terrazas Agricolas Periodo Inca’da mühendislik harikası açık hava müzesini gezebilir, İnkalar öncesi tarihe tanıklık edebilirsiniz. Zirveye tırmanış ve zip line gibi açık hava aktiviteleri ile cesaretinizi pekiştirip, tepede harika bir yemek yiyebilirsiniz. 

Et, baharat ve patates ağırlıklı Peru yemeklerinden, dünya mutfağına hatta füzyon mutfağına kadar çok zengin bir menüyle karşılacağınız Urubamba’da, her keseye uygun bir lezzet bulunuyor. İnkaların Kutsal Vadisi’nin kalbinde yer alan Cerveceria del Valle Sagrado adlı bira fabrikasını ziyaret edip, bu yerel lezzeti mutlaka tatmalısınız.

İnkaların Kutsal Vadisi’ni ziyaret etmek için en uygun zaman, Nisan ve Ekim ayları arasındaki dönemdir. Urubamba’da iyi fotoğraflar çekmeyi arzu edenler ise kuru mevsimi; yani yağmurların bittiği Mart ayını ya da yağmurlu sezonun başlangıcı olan Ekim ayını hedeflemeli.