Bossinop Otel

Sinop Merkez, Sinop
Bossinop Otel Genel
Bossinop Otel Genel
Bossinop Otel Yeme / İçme
Bossinop Otel Lobi
Bossinop Otel Lobi
Image More +11 fotoğraf
Bossinop Otel
Yeni Mah. Atatürk Cad. Uğurmumcu Meydanı No:37 Sinop Merkez/Sinop Sinop Merkez, Sinop

Sinop merkezinde, sahile sadece 40 metre uzaklıkta yer alan Bossinop Otel, şehrin iş ve alışveriş merkezlerine de sadece 10 dakika yürüyüş mesafesinde konuklarını ağırlıyor.

12 standart, 6 aile odası ve 2 suit odasıyla toplam 20 oda ve 50 yatak kapasitesi ile hizmet veren otelin tüm odaları deniz manzaralı. Modern bir şekilde dekore edilmiş odalar; geniş Queen yataklar, çalışma masası, ücretsiz kablolu-kablosuz internet, elektronik kasa, minibar, 102 veya 40 ekran LCD TV, saç kurutma makinesi, çay kahve seti, klima ve lüks banyo gibi olanaklara sahip.

Teras restoranında eşsiz Karadeniz manzaraları eşliğinde organik zeytinler, yumurtalar, peynir çeşitleri, taze meyveler, sebzeler ve Karadeniz ekmekleriyle zengin açık büfe kahvaltının tadını çıkarabilirsiniz. Öğle ve akşam yemeklerinde ise Türk ve dünya mutfaklarından yemeklerin yanı sıra deniz ürünleri ve yöresel Karadeniz lezzetleri de konuklara ikram ediliyor. Otelin 2. katında bulunan Cafe Boss ise çay ve kahve çeşitleri ile keyifle dinlenebileceğiniz bir mekan.

Kuru temizleme-çamaşırhane servisini ve ücretsiz otoparkını kullanabileceğiniz ve araba kiralayabileceğiniz otelde Sinop Havalimanı'na gidiş dönüş transfer servisi de satın alabilirsiniz.

Sinop Kalesi ve Etnografya Müzesi’ne 5 dakika yürüme mesafesinde olan Bossinop Otel’den Sinop Hayaller Tiyatrosu ve Barış Manço Parkı 10 dakika, Sinop Arkeoloji Müzesi 12 dakika ve Balatlar Kilisesi 15 dakika uzaklıkta.

Sinop Merkez merkezine 37,5 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Süit
Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Önemli UyarılarÖnemli Uyarılar

 

Evcil hayvan alınmaz

Yakınındaki Oteller

x