Sao Bernardo do Campo Otelleri Ara

En uygun Sao Bernardo do Campo otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Sao Bernardo do Campo otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Sao Bernardo do Campo Hakkında

Sao Bernardo do Campo şehri,  Brezilya’nın Sao Paulo Eyaleti’nin Güneydoğusunda yer alır.  Nüfusu 730.000 den fazla olan şehir iki ana bölüme ayrılır.  
Sao Bernardo’nun ana bölgesi olan kısım, şehir hayatının ve ekonominin yoğunlaştığı endüstri bölgesi olarak bilinir. Ayrıca şehrin ana bölgesi Brezilya’nın modern işçi hareketinin doğum yeri olarak kabul edilir.  Hala Latin Amerika’nın en büyük sendikası olan Única dos Trabalhadores (CUT) burada kurulmuştur. Şehrin ikinci önemli Riacho Grande adlı bölgesinde, Brezilya’nın korunmuş olan en büyük yağmur ormanları yer alır. Su kaynakları, kayalıklar ve yağmur ormanlarının arasından inen Brezilya İmparatorluk Döneminden kalan tarihi yapılar Caminhos do Mar yürüyüş yolu ile nefes kesici manzaralar sunar.  Bu yürüyüş yolu, şehirde görülmeye değer yerler arasındadır. Yol trafiğe kapalı bir otoyoldan inerek güneyden sahile yakın olan Cubatao Şehri’ne gider.
 Şehrin bir diğer görülmesi gereken yeri  Estoril, 373.000 metrekarelik alana yayılmış bir park ve aynı zamanda hayvanat bahçesi olma özelliği taşır. Bu alanın büyük bir bölümüne, Atlantik yağmur ormanları hakimdir.  Park bölümü; 250 hayvanlı bir hayvanat bahçesi, tekne gezintileri ve teleferik  gibi çeşitli aktivitelere sahipken, alanın bir başka etkileyici özelliği ise parkın batı yakasındaki eşsiz bir gün batımına sahip olması.
Sao Bernardo’ya, Sao Paulo’nun şehirlerarası metro ve otobüs terminali Jabaquara’dan ulaşılabilir