Hotel Asiyan

Kalkan, Kaş, Antalya
Hotel Asiyan Genel
Hotel Asiyan Genel
Hotel Asiyan Genel
Hotel Asiyan Genel
Hotel Asiyan Havuz
Image More +39 fotoğraf
Hotel Asiyan
Mentese Mah. Acelya Sok No.18 Antalya Kaş, Antalya

Tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Kalkan’ın eski kent merkezinde bulunan Hotel Aşiyan, doğal güzellikler içerisindeki konumu, güler yüzlü personeli ve geniş olanaklarıyla 2007 yılından beri hizmet veriyor. Çam, limon ve mandalina ağaçlarıyla süslü bahçesinde, havuz kenarında bulunan otel restoranında yöresel ve ev yapımı ürünlerden hazırlanan açık büfe kahvaltı ve Akdeniz mutfağı lezzetlerini tadabilirsiniz. Otelde havuz ve orman manzaralı geniş aile ve balayı suitleri var ve hem otel içinde hem de her odada kablosuz internet, balkon, klima ve buzdolabı bulabilirsiniz.

Huzurlu bir atmosferde tatil yapmak için ideal olan tesiste 125 m2 yüzme havuzu, 6 yaş altı çocuk havuzu, özel tasarımlı bahçeler, zengin içecek menülerine sahip havuz barı ve bahçe kafesinin de tadını çıkarabilirsiniz.

Antalya ve Dalaman Havalimanı için VIP transfer servisini de kullanarak rahat bir yolculukla ulaşabileceğiniz Hotel Aşiyan’dan Kalkan merkezine 5 dakika, marina ve plaja ise 10 dakikada yürüyerek kolayca gidebilirsiniz.

Kalkan merkezine 0,3 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x