Artorius

Roma, Roma
Artorius Genel
Artorius Genel
Artorius Genel
Artorius Genel
Artorius Genel
Image More +23 fotoğraf
Artorius
Via Del Boschetto, 13 Roma, Roma

Hotel Artorius, Roma'nın kalbinde tarihi yerleri ayağınızın dibine getiren konumuyla şehri deneyimlemek isteyen ziyaretçilerin gözdesi. Otel Kolezyum'a, Villa Borghese Bahçeleri'ne ve Roma'nın yedi tepesinden en merkezde olmakla birlikte tarihi kalıntılar açısından da en zengin olan Palatino Tepesi'ne yalnızca yürüyüş mesafesinde.

Otelin lüks bir hisle sadeliği birleştiren bir şekilde dekore edilmiş odalarında standart olarak mini bar, saç kurutma makinesi, emanet kasası, uydu bağlantılı televizyon ve çalışma masası ve direkt telefon hattı bulunuyor. Otelin her alanından rahatça erişebileceğiniz ücretsiz kablosuz internet bağlantısı mevcut.

Erkenden başlayacağınız şehir turu için uyandırma servisinden faydalanabilirsiniz. Otelin tatlı kahvaltı salonunda ücretsiz açık büfe kahvaltıda birbirinden güzel lezzetleri tadarak güne merhaba diyebilirsiniz. Dilerseniz odanızın rahatlığını terk etmeden kahvaltınızı odanızda edebilirsiniz.

Çok dilli personeliyle her zaman hizmete hazır olan otelde rahatlamak isterseniz buhar odasında vakit geçirerek dinlenebilirsiniz. 24 saat açık olan resepsiyon ise tüm işlemleriniz için sizi bekliyor. Transfer servisi ve havaalanı servisi imkanlarıyla şehir içinde rahatça ulaşım sağlayabilir, dilediğiniz yere hızlıca gidebilirsiniz. 

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1
Standart 1 Çift Kişilik Veya 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Standart Tek Kişilik Oda
Üçlü
Standart Üçlü
Room
Standart Oda
Room
Ekonomi Stüdyo
Room
Standart Stüdyo
Room
Annex Stüdyo
Room
Stüdyo, Ek Bina
Room
Basic Stüdyo, 1 Yatak Odası, Ek Bina
Room
Tek Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x