Villa Carlos Paz Otelleri Ara

En uygun Villa Carlos Paz otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Villa Carlos Paz otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Villa Carlos Paz Hakkında

Arjantin’in önemli turistik merkezlerinden olan Villa Carlos Paz’ın Cordoba eyaletine mesafesi 36 kilometre. Modern otoyol ağlarına sahip şehre ‘Punilla Vadisi’nin giriş kapısı’ da deniyor. Cordoba’nın önemli göllerinden biri olan San Roque Barajı’nın kıyısında bulunan şehir spor aktiviteleri, doğal güzellikleri ve kumarhaneleriyle yaz kış popülerliğini koruyor.

Şehri keşfederken uğramanız ve görmeniz gereken yerlerin başında Punilla Vadisi’nin girişinde karşınıza çıkacak Almanlar tarafından yapılmış Cu-Cu Saati bulunuyor. Şehir merkezine 20 kilometre mesafedeki Hippi Plajı, La Cruz Anıtı, Traktör Müzesi ve tabii ki vadinin muhteşem panoraması da gezi rotasının önemli duraklarından. Dağlarda telesiyejle gezinmek şehri hem kuşbakışı görmek, hem de farklı bir seyahat tecrübesi kazanmanız açısından oldukça iyi bir tercih olacak.

Ocak ve şubat ayları Villa Carlos Paz’ın en kalabalık olduğu dönemlerken, aralık ve mart ayları genellikle sakin geçiyor. İklim her daim sıcak olduğundan San Roque Gölü’nde su sporlarının tadını çıkarabiliyor, kano, yüzme, rüzgar sörfü ve yelken yapabiliyorsunuz. Şifalı su kaplıcalarına gidebiliyor, dağ bisikleti ve yürüyüş parkurlarında doğayla başbaşa kalıp bol oksijen alabiliyorsunuz. Turizm için oldukça uygun bir altyapısı bulunan şehrin otelleri ve tatil köyleri de tatili burada geçirmek için farklı bir neden. Gece hayatı da oldukça renkli olan şehirde her eğlence anlayışına uygun mekanlar bulabiliyorsunuz.

Villa Carlos Paz şehrine en yakın havaalanı Cordoba’da bulunan Ingeniero Ambrosio Taravella Airport. Havaalanıyla şehir arasındaki mesafe yaklaşık 48 kilometre olup, havayolu şirketlerinin ve otellerin servisleri ile taksi kullanarak merkez noktalara ulaşabiliyorsunuz.