Hotel Aqua - All Inclusive

İçmeler, Marmaris, Muğla
Hotel Aqua - All Inclusive Genel
Hotel Aqua - All Inclusive Genel
Hotel Aqua - All Inclusive Genel
Hotel Aqua - All Inclusive Genel
Hotel Aqua - All Inclusive Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Hotel Aqua - All Inclusive
Icmeler Mah. Cumhuriyet Cad. Sahil Sokak No:27 Marmaris, Muğla

Ege’nin tadını çıkarabileceğiniz İçmeler Plajı’nın hemen yanında, deniz manzaralı 240 sigara içilmeyen odasıyla aile ve balayı tatilleri için ideal olan Hotel Aqua, her şey dahil sistemiyle hizmet veriyor. Çam ormanı ve palmiye ağaçları arasında bulunan otelde deniz ve havuz manzaralı geniş aile odaları, kral daireleri ve engelli odaları bulabilirsiniz.

İçmeler Plajı’nda konuklarına ücretsiz soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye sağlanan otelde açık-kapalı yüzme havuzlarının ve 6 yaş altı çocuk havuzunun da tadını çıkarabilirsiniz. Tesis, çocuklu ailelere ücretsiz çocuk kulübü ve odada bakım servisi de sunuyor. 4 tane temalı restoranı olan otelin restoranlarında açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri sunuluyor. Snack bar ve havuz barlarında zengin içecek ve hafif yemek menüleri de bulabileceğiniz otelin Ege manzaralı güneşlenme terasını da kullanabilirsiniz.

Bir spa oteli olarak hizmet veren Hotel Aqua’nın 24 saat açık bir spa merkezi, buhar odası, masaj- terapi odaları, Türk hamamı ve spor salonunu bulunuyor. Otel; İçmeler Plajı’na 5 dakika, Mallmarine AVM’ye 20 dakika, Marmaris Dolphinarium Aquapark’a 30 dakika ve Marmaris Plajı’na ise sadece 35 dakika yürüme mesafesinde.

Marmaris İçmeler merkezine 0,9 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Standard
Standard Oda
Economy
Economy Oda
Comfort
Comfort Süit, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x