Mansion

Amsterdam, North Holland Province
Mansion Genel
Mansion Genel
Mansion Genel
Mansion Yeme / İçme
Mansion Yeme / İçme
Image More +17 fotoğraf
Mansion
Prins Hendrikkade, 123 Amsterdam, North Holland Province

Dam Meydanı, Madame Tussauds ve Rembrandt Müzesi gibi önemli turistik noktalara sadece 10 dakikalık kısa bir yürüyüş mesafesinde hizmet veren Hotel Mansion, tatil alışveriş yapabileceğiniz Bijenkorf ve Magna Plaza alışveriş merkezlerine, Amsterdam'ın en ünlü alışveriş caddesi Nieuwendijk ve Kalverstraat’a yakın konumuyla tatiller için ideal bir tesis.

3 yıldızlı otel, 4 katlı şık binasında yer alan 24 tane sigara içilmeyen odasında misafirlerini ağırlıyor. Her bir pastel tonlarla özenle dekore edilmiş otel odalarında ise kanal manzaralı geniş pencereler, ışık-gürültü geçirmeyen perdeler, ahşap tavan süslemeleri, halı zemin, klima, ortopedik yataklar, kaliteli banyo ürünleri ile özel banyo, merkezi ısıtma, gürültü geçirmeyen perdeler, uydu kanallı LCD TV, modern mobilyalar ve 24 saat oda servisi bulabilirsiniz.

Restoranında konuklarına sıcak-soğuk kahvaltı seçenekleri ve taze meyve suları servis eden tesiste akşam yemeklerinde ise Hollanda mutfağının sevilen lezzetlerinin yanı sıra uluslararası mutfaklar, diyet, vejetaryen, vegan ve glutensiz yemekler de sunuluyor.

Kış aylarına lobi barında şömine önünde sıcak şarap ve kahve çeşitlerinin tadını çıkarabileceğiniz otelde Amsterdam’ı gezebileceğiniz şehir turları ve tekne gezileri için bilet alabilir ve bisiklet kiralayabilirsiniz.

Hotel Mansion; Nemo Bilim Müzesi’ne 10 dakika, Dam Meydanı ve Madame Tussauds Müzesi’ne 12 dakika, Kraliyet Sarayı ve Rembrandt Meydanı’na 15 dakika, Amsterdam Müzesi’ne 20 dakika ve Leidse Meydanı’na ise sadece 25 dakika yürüme mesafesinde.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İkiz
Standart İkiz
Çift
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
Çift
Superior 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Delüks 1 Çift Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Delüks İkiz
Souterrain
Souterrain Quad Room with Limited View
Room
Superior İkiz
Üçlü
Kanal Manzaralı Üçlü

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x