Amalfi

Roma, Roma
Amalfi Genel
Amalfi Genel
Amalfi Genel
Amalfi Genel
Amalfi Yeme / İçme
Image More +53 fotoğraf
Amalfi
Via Merulana, 278 Roma, Roma

Hotel Amalfi, İtalya'nın tarihi şehri Roma'da UNESCO tarafından koruma altına alınmış bir bölgede Santa Maria Maggiore Katedrali'nin gölgesinde konumlanıyor. Bu eşsiz şehrin en büyük eseri Kolezyum'a yalnızca birkaç dakika yürüyüşle ulaşabileceğiniz otel unutulmaz bir Roma seyahati için doğru adres.

Otelin odaları bakmaya doyamayacağınız duvar resimleri, tavan kaplamaları ve tablolarla sizleri bekliyor. Estetik görünümüyle birlikte misafirlerinin tüm ihtiyaçları için de özenle döşenmiş odalarda mini bar, çalışma masası, elektrikli su ısıtıcı, emanet kasası, çamaşır makinesi ve uydu bağlantılı televizyon var. Güne erken başlarken uyandırma servisinden faydalanabilirsiniz. Otelde bulunan kontinental kahvaltı seçeneği ile birbirinden güzel lezzetli ve hafif bir kahvaltı edebilirsiniz.

24 saat açık resepsiyonda işlemlerinizi dilediğiniz an gerçekleştirebilir, otel bünyesinde hizmet veren döviz bürosunu kullanabilirsiniz. Otel'in her bölgesinden erişim sağlayabileceğiniz Wi-Fi hizmeti de ziyaretinizi daha keyifli kılacak. 

Roma şehrini yakından tanımak istiyorsanız Hotel Amalfi seyahatiniz boyunca hizmetten ödün vermeyecek. Ayrıcalıklı merkezi konumuyla dikkat çeken otel konuklarına rahat, sıcak ve unutulmaz bir deneyim sunmak için yıllardır hizmet veriyor.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
Üçlü
Balkonlu Üçlü
Tek
Standart Tek Kişilik Oda
Üçlü
Standart Üçlü
İkiz
Standart İkiz
Çift
Ekonomi 1 Çift Kişilik Yatak
Tek
Ekonomi Tek Kişilik Oda
Aile
Standart Aile Odası
Room
Standart Çift Kişilik Tek Kişi Kullanım
Room
Standart Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x