Karpacz Otelleri Ara

En uygun Karpacz otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Karpacz otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Karpacz Hakkında

Karpacz kasabası Polonya’nın güneybatısındaki Jelenia Gora İdari Bölgesi’nde yer alır. Spa ve kayak merkezi olmasıyla ünlü olan Karpacz’ın nüfusu 6.000’den fazladır. Polonya’nın en popüler ve eğlenceli kayak merkezi olan  kasaba, deniz seviyesinden 480 ile 880 metre yukarıda ve Jelenia Gora’nın 15 km güneyinde bulunur.  Kayağın yanı sıra, dağa tırmanma, kayak atlayışı gibi açık hava aktiviteleri de sunan kış tatili merkezi  Karpacz’da, otel, tatil evi, özel odalar ve kamp alanları da dahil pek çok konaklama yeri bulunuyor. Küçük bir kasaba olan Karpacz’ın herhangi bir merkezi bulunmuyor. 10 km uzunluğunda dolambaçlı bir yol boyunca ilerleyen iki bölümden oluşuyor. Kalpacz Dolny kısmında, oteller, pansiyonlar ve yeme-içme yerleri yoğunlaşırken, Kalpacz Gorny’de ise sadece tatil kulübeleri yer alıyor. 
Tırmanma ve yürüyüşler için elverişli bir başlangıç noktası olan Karkonosze Ulusal Park’ı Karpacz’ın güneyinde yer alıyor. Kasabadayken spor aktivitelerinin dışında, farklı bir deneyim için küçük oyuncaklar müzesi de ziyaret edilebilir.
Kasabaya, Jelenia Gora’dan özel otobüs servisleri bulunuyor. Ayrıca Karpacz’a łogów, Legnica, Łódź, Wałbrzych, Warsaw gibi büyük şehir merkezlerinden de ulaşılabilir.