Jastrzebia Gora Otelleri Ara

En uygun Jastrzebia Gora otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Jastrzebia Gora otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Jastrzebia Gora Hakkında

Kuzey Polonya’daki Gmina Wladyslawowo’da yer alan Jastrzebia Gora, başkent Gdansk’ın yaklaşık 55 km kuzeybatısında konumlanıyor. Kasabanın hemen dışında yer alan Rozewie’deki deniz feneri ise bu bölgede en çok fotoğraflanan yapı olarak ön plana çıkıyor. Polonya’da halk arasında “Kuzey’in Yıldız’ı” olarak adlandırılan Jastrzebia Gora birbirinden güzel plajları ve deniz kenarındaki restoranları ile her geleni kendine hayran bırakıyor. Jastrzebia Gora’da en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelen Cape Rozewie adındaki milli park yürüyüş parkurlarının olduğu, doğa aktivitelerine katılabileceğiniz harika bir yer. Efsaneye göre dönemin Polonya kralı III. Sigismund Vasa ordusuyla İsveç’e karşı açılan savaşta başarısız olunca bu milli park sınırları içerisinde kurtarılmayı beklemişler.

Çok sayıda gece kulübü, bar ve pubın bulunduğu tipik bir sahil kasabası olan Jastrzebia Gora aynı zamanda su sporları sevenlerin de ilgi odağında olmaya devam ediyor. Hel Yarımadası’na bakan Cape Rozewie deniz feneri ve hemen yanı başındaki müzeyi gezdikten sonra Jastrzebia Gora’nın yaklaşık 9 km batısında yer alan Wladyslawowo’ya gidebilirsiniz. Sowinski eğlence parkına giderek buradan hareket eden buharlı lokomotif trenine binebilirsiniz. Deniz seviyesinden 33 metre yükseklikteki Jastrzebia Gora’dan günübirlik başkent Gdansk’a da gidebilirsiniz. Kasaba merkezinden 200 metre uzaklıktaki plaja giderek deniz, kum, güneş üçlüsünün tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Tarihinin 1848 senesine kadar uzandığı Jastrzebia Gora kültürel zenginliği, köklü geçmişi ve tarihi mekanları ile de büyük ilgi görüyor. Jastrzebia Gora kasabasındaki Polonya lezzetlerinin en güzellerini tadabileceğiniz yeme içme mekanları, Kredens, Wedzarnia Przypiecek ve Coctail Bar Max. Genelinin deniz mahsullerinden oluştuğu menüsü ile herkesin beğenisini toplayan Wedzarnia Przypiecek’ten sonra yönünüzü 7/24 açık olan ve egzotik kokteyller sunan Cocktail Bar Max’e çevirebilirsiniz.

Her bütçeye uygun konaklama tesisinin olduğu Jastrzebia Gora’da Ara Hotel ya da Hotel Europa’yı tercih edebileceğiniz gibi Villa Odyn ve Pension Victor adındaki tesisleri de araştırabilirsiniz. Polonya’nın başkenti Gdansk’tan trenle ya da otobüsle kolaylıkla ulaşabileceğiniz Jastrzebia Gora’da şehir içi ulaşım da oldukça gelişmiş durumda. Yüzölçümü küçük olması nedeniyle birçok yere yürüyerek ulaşabilir, dilediğiniz zaman taksileri kullanabilirsiniz.