Spindleruv Mlyn Otelleri Ara

En uygun Spindleruv Mlyn otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Spindleruv Mlyn otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Spindleruv Mlyn Hakkında

Prag’a 120 kilometre mesafede bulunan ve Dolky Deresi ile Elbe Nehri’nin birleştiği yer olan Spindleruv Mlyn, Çek Cumhuriyeti’nin en çok ziyaret edilen merkezlerinden biri. Şehrin bu denli popüler bir uğrak yeri olmasının sebebi ise muhteşem dağ doğası ve başta kayak olmak üzere tüm kış sporları için uygun turistik tesisleri. Dağların 1235 metre yükseğinde serbest stil kayak şampiyonasının da yapıldığı bu merkezde dağ havası eşliğinde yürüyüş yapabileceğiniz, bisiklete binebileceğiniz alanlar da bulunuyor. Şehre ilk kar ekim ayı sonlarında düşüyor ve yağışlar nisan ayına kadar devam ediyor.

Spindleruv Mlyn’in tarihi 16. Yüzyıla kadar iniyor. O tarihlerde modern şehirlerin kurulmasında ve soyluların evlerinin yapılmasında kerestelerin temin edildiği yer olan şehirde gümüş de çıkarılıyorken 19. Yüzyılın ikinci yarısında tamamen turizme yöneliyor. Spindleruv Mlyn 4 adet teleferik, 11 adet teleski, 5 telesiyej, yapay kar sistemiyle çalışan ve toplamda 25 kilometre uzunluğundaki 11 adet kayak - snowboard pistinde, kış sezonunda ortalama 750.000 turist ağırlıyor. Yamaç paraşütü de yapılabilen şehir ayrıca ekim ayında yoğunlaşan tenis turnuvaları, dağ bisikleti yarışları gibi organizasyonların da ev sahibi.

Şehirde keşfedilecek noktalar arasında 1914 yılında inşa edilen Elbe Barajı, ‘Dev Mine’ denilen buzul vadisi, Labsky ve Pancavski şelalaleri, göletler ve dağlardaki kurbanları temsil eden sembolik anıtlar bulunuyor.

Spindleruv Mlyn’a uçakla ulaşmak istediğinizde inebileceğiniz en yakın havaalanı Prag’da bulunuyor ve araçla transferiniz yaklaşık 2,5 saat sürüyor. Araç kiralamak şehre varmak için en iyi çözümlerden birini oluşturuyor.