Courtyard by Marriott Amsterdam Arena

Heineken Müzik Salonu yakınında, Amsterdam
Courtyard by Marriott Amsterdam Arena Genel
Courtyard by Marriott Amsterdam Arena Genel
Courtyard by Marriott Amsterdam Arena Genel
Courtyard by Marriott Amsterdam Arena Yeme / İçme
Courtyard by Marriott Amsterdam Arena Yeme / İçme
Image More +22 fotoğraf
Courtyard by Marriott Amsterdam Arena
Hoogoorddreef,1 Heineken Müzik Salonu yakınında, Amsterdam

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'ın ticaret bölgesinin kalbinde yer alan Courtyard Amsterdam Atlas, şehrin önemli eğlence merkezleri Ziggo Dome ve AFAS Live etkinlik alanlarına da 10 dakika yürüyüş mesafesiyle iş gezilerini yanında tatiller için hizmet veren 4 yıldızlı bir tesis.

175 tane sigara içilmeyen, kanal ve köprü manzaralı odası bulunan otelde standart, superior ve twin onlarca oda seçeneği konutlara sunuluyor.

Ferah beyaz tonlarla dekore edilmiş konforlu otel odalarında ise modern sanat eserleri, şık oturma alanları, rahat yataklar, uydu kanallı büyük ekran TV, özel aydınlatmalar, ışık-ses geçirmeyen perdeler, donanımlı lüks banyo, ücretsiz yüksek hızlı kablosuz internet, klima ve çay kahve seti gibi pek çok özellik var.

Deneyimi şeflerin çalıştığı ana restoranında ücretli açık büfe kahvaltı ve tam Amerikan kahvaltılar servis eden tesisin GaRD-Taste Scandinavian Restoran’ında ise İskandinav mutfağından özenle seçilmiş lezzetler tadabilirsiniz. Otelden şehrin kaliteli restoranları ve barlarına da kısa bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

7/24 açık olan ve son model ağırlık, koşu, kardiyo aletlerine sahip fitness merkezinde eğitmenler eşliğinde spor yapabileceğiniz tesiste yorgunluk atmak için ise zengin alkollü alkolsüz içecekler ve kokteyl menüleri ile lobi barında veya özel dekorasyonlu kütüphanede zaman geçirebilirsiniz.

Konuklarına kuru temizleme-çamaşır yıkama servisi ve ücretli otopark da sağlayan otelde tekne gezileri ile Amsterdam kanallarında gezilere çıkabilir, bisiklet-araba kiralayabilir ve şehrin turistik noktalarını keşfedebileceğiniz turlar için bilet satın alabilirsiniz.

Johan Cruyff Arena’ya sadece 12 dakika yürüme mesafesindeki otelden Akademik Tıp Merkezi ve Amstel Business Park 2 km, RAI Kongre ve Sergi Merkezi 8 km, Heineken Bira Fabrikası 9 km ve Carre Kraliyet Tiyatrosu 10 km uzaklıkta.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
sigara içilmeyen 1 çift ​​kişilik yatak
Room
Standart 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standart Oda
Room
Standart İkiz

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x