Franschhoek Otelleri Ara

En uygun Franschhoek otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Franschhoek otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Franschhoek Hakkında

Franschhoek, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin güneybatı ucunda ülkenin başkentlerinden Cape Town'ın yaklaşık 80 km doğusunda yer alır. Yaklaşık 20 bin kişilik nüfusu ile küçük bir kent olan Franschhoek dağlarla çevrelenmiş ve göletlerle süslenmiş yeşillik bir vadi üzerine kurulu.

Geçmişinden beri ekonomisi tarıma dayalı olan Franschhoek'da çok sayıda çiftlik ve çiftlik evi görülür. Yakın geçmişte bu çiftliklerin büyük kısmı üzüm bağlarına, çiftlik evleri de şarap imalathanelerine dönüştürüldü. Bugün Franschhoek şarap konusunda son derece iddialı bir noktada bulunuyor ve kent ziyaretçilerine şarap evlerini gezmeleri ve yerel şarapları denemeleri özellikle öneriliyor. Ülkenin önemli gastronomi merkezlerinden kabul edilen Franschhoek peynir ve ekmek imalatı ve çeşitleri konusunda da önemli bir noktaya gelmiş durumda ve şehirde çok sayıda kaliteli yemek sunan restoran bulunuyor. Doğa yürüyüşü, vadide bisiklet turu ve gölde balıkçılık Franschhoek'da yapabileceğiniz aktivitelerin başında geliyor. Franschhoek Wine Tram keyifli bir şehir turu için ideal ulaşım aracı ve ziyaretçilere mutlaka öneriliyor.

Franschhoek Akdeniz iklimine yakın bir iklime sahip. Şehirde uzun, kurak ve sıcak yaz aylarının takip ettiği soğuk ve yağışlı kış ayları görülür. Yaz aylarında sıcaklık 40 dereceye kadar yükselir, bu nedenle güneşten koruyan ancak serin tutan giysiler giymeli ve bol su tüketmelisiniz. Ağaçların büründüğü renk tonlarının zenginliği ile tam bir görsel şölene dönüşen sonbahar ayları ne çok soğuk ne de çok sıcak olması sebebiyle Franschhoek'u ziyaret etmek için en uygun dönem kabul edilir.