Hızel Otel; Düzce'nin merkezindeki konumu ve modern olanaklarıyla ailecek geçireceğiniz tatiller veya hafta sonu kaçamaklarınızın yanı sıra iş seyahatleriniz için de oldukça uygun. Toplantı ve her türlü iş organizasyonlarınızı gerçekleştirebileceğiniz bir konferans alanına sahip olan otelde doğum günü, nişan ve düğün gibi dostlarınızla geçirmek istediğiniz özel günlerinizi düzenleyebileceğiniz bir balo salonu da var.
Şehir manzaralı 82 odasıyla hizmet veren otelin odalarının tamamı konforlu bir tatil geçirmeniz için özenle hazırlanmış. Otelin odalarından ve ortak alanlarından Wİ-Fİ'ye erişim sağlayarak gündem takibi yapabilir ya da en sevdiğiniz internet dizilerini takip edebilirsiniz. Ayrıca otelin TV salonunu dilediğiniz her an kullanabilirsiniz. Otelde engelli ve yaşlı misafirlerin katlara erişimini kolaylaştıracak bir asansör bulunuyor.
Oda kahvaltı konseptiyle çalışan otelde her sabah yöresel tatlarla zenginleştirilmiş kahvaltılar sunuluyor. Öğle ve akşam yemeklerinde restoranın alakart menüsünden yararlanarak dünya mutfaklarının seçkin yemeklerini tadabilirsiniz.
İstanbul Havaalanı'na 186 kilometre ve Esenboğa Havaalanı'na 250 kilometre uzaklıkta yer alan otelde özel araçlarıyla seyahat eden misafirlerin kullanabileceği bir ücretsiz otopark mevcut.
*Noktalar arası mesafeler kuş uçuşu ölçümlerle belirleniyor.
Tesiste Sabah Kahvaltısı dışında alınan tüm yiyecek ve içecekler ücretlidir.
Sabah Kahvaltısı: 07.00 - 10.30