Hezen Cave Hotel

Ortahisar, Kapadokya, Nevşehir
Hezen Cave Hotel Genel
Hezen Cave Hotel Genel
Hezen Cave Hotel Genel
Hezen Cave Hotel Genel
Hezen Cave Hotel Genel
Image More +85 fotoğraf
Hezen Cave Hotel
Esentepe Mah. Tahir Bey sok. No 87 Ortahisar Kapadokya, Nevşehir

Kapadokya merkezinde Ortahisar Kalesi karşısında harika bir konumda bulunan Hezen Cave Hotel, 15 sigara içilmeyen özel tasarımlı mağara tarzı otel odasıyla hizmet veren bir butik otel. Bölgedeki diğer otellerden farklı olarak özel tasarımcılarla çalışan, etkileyici bir mimariye ve dekorasyona sahip olan otelde double/twin odalar, ayrı oturma odası olan suitler ve lüks superior suitler sunuluyor. Her odasında çarpıcı bir taş dekorasyon, lüks banyo, büyük ekran TV ve yüksek hızlı kablosuz internet sunan otelde 24 saat oda servisinden de faydalanabilirsiniz.

Deneyimli şeflerin taze malzemelerden hazırladığı Anadolu ve dünya mutfağından yemeklerin servis edildiği Kapadokya manzaralı bir restoranı bulunan otelde ücretsiz açık büfe kahvaltı da sunuluyor. Kapadokya ve Ortahisar bölgesini keşfe çıkabileceğiniz bisiklet gezileri, at safarileri, ATV turları ve sıcak hava balon gezileri organize eden tesiste bölgede düzenlenen etkinlikler için bilet de bulabilirsiniz.

Konuklarına ücretsiz otopark, araba kiralama ve Nevşehir Havalimanı transfer servisi de sağlayan otelden Göreme Milli Parkı 5 dakika, Ortahisar Kalesi 10 dakika, Aynalı Kilise 15 dakika, Göreme Açık Hava Müzesi 25 dakika, Pancarlık Vadisi 30 dakika ve Gün Batımı Gözlem Noktası 40 dakika yürüme mesafesinde.

Kapadokya merkezine 4,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Superior
Superior Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x