Hatsukaichi Otelleri Ara

En uygun Hatsukaichi otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Hatsukaichi otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Hatsukaichi Hakkında

Hatsukaichi Japonya'nın Hiroşima Prefektörlüğü'ne bağlı bir şehir.

6. yy'dan günümüze ulaşan ve Unesco Dünya Kültür Mirasları Listesi'nde yer alan Itsukuşima Tapınağı'nı ziyaret etmek Hatsukaichi ziyaretçilerinin yapılacaklar listesinin ilk sırasında yer alır. Tapınağın bir bölümü gelgit olayına bağlı olarak zaman zaman suyun içinde kalır. Hatsukaichi'de Itsukuşima Tapınağı dışında görülebilecek ilgi ve dikkat çekici çok sayıda başka tapınak da bulunur.

Hatsukaichi tüm yıl bol yağış alır. Özellikle haziran ve temmuz aylarında sıcaklık 30 dereceye kadar çıkar. Kış aylarında ise 3 dereceye kadar düşer. Yakın çevresindeki dağ eteklerinde kurulu tesislerle Hatsukaichi 'de kış aylarında kayak ve snowboard yapma imkânı da bulunur. İlkbahar aylarında ise pembe çiçekleri ile sakura ağaçlarının arasında trekking yapmak şehrin en sevilen aktivitelerinden birisi. Hatsukaichi'nin dağ eteklerindeki geleneksel çiftçi köyleri de yürüyüş programlarına dahil edilip görülmeye değer yerler.

Geleneksel bir Japon oyuncağı olan kendamanın Hatsukaichi'de doğduğu düşünülüyor. Bu nedenle şehirde alınabilecek en güzel hediyelerden birisi. Yöresel lezzetlerden yaprak şeklinde bir çörek olan momiji manju denenebilir ve yine hediyelik olarak alınabilir. Deniz mahsulleri konusunda çok zengin bir menüye sahip olduğu gibi lezzet konusunda da son derece iddialı olan Hatsukaichi'de balık çeşitlerini ve deniz kabuklularını mutlaka denemelisiniz.